Onneksi olin ehtinyt kirjoittaa muutaman postauksen varastoon. Nyt harmittaa enää, ettei ole aikaa ja rahaa vastata täältä kommentteihin tai sähköposteihin. Kuitenkin, mennään asiaan. Uusin putiikkilöytöni eli PaaPii Design on viattomasta blogiharrastuksesta alkunsa saanut yritys. Sen perustaja Anniina Isokangas muutti rakkaan harrastuksensa ammatiksi eikä suotta. Olisi sääli, jos PaaPiin suloiset luomukset eivät olisi päätyneet myyntiin!

Into luoda uutta ja tehdä käsillä aiheutti sen, että Isokangas suunnittelee ja painaa lastentuotteidensa kankaat käsin ja ompeleekin ne itse alusta loppuun. Materiaalina on kestävä ja pehmoinen puuvilla. Niiden kuluttajat eli lapset on huomioitu siinäkin, että pehmot on helppo puhdistaa ja niiden väriaineet ovat lapsille turvallisia. Muotoilijaksi valmistunut nainen luottaa pehmo-otuksiensa ulkonäössä persoonallisuuteen, iloisuuteen ja ennen kaikkea väreihin. Rakkaus tätä kaikkea kohtaan paistaa kauas bambien, pingviinien ja muiden söpöliinien muodossa.

PaaPii Designin nettisivusto on visuaalisesti erittäin miellyttävä ja sieltä löytää helposti etsimänsä. Tarjolla on pehmo-otuksia, helistimiä ja suloisia pussukoita. Muita käsitöiden suhteen intohimoisiakaan ei ole unohdettu, sillä monia tuotteita myydään myös TEE-SE-ITSE -versioina eli omat pehmot voi ommella ostamansa tuotepaketin materiaaleista. Jälleenmyyjiä löytyy jo iso joukko, mutta myös PaaPii Design SHOP myy näitä hellyyttäviä tuotteita netissä.

Eräs raskaana oleva ystäväni saattaakin joutua söpöjen vauvalelujen tulvan alle, kun pikkuinen aikanaan putkahtaa maailmaan. Varo vaan Tiia, Inkku-täti on katsonut valmiiksi jo vaikka mitä suloista!:D Nuo lasinaluset ovat kyllä niin söötit, että ne pitää ehkä hommata jo syksyksi. Kun vielä olisi iso parveke, jolla voisi pitää tytöille teekutsuja söpöilyteemalla. *unelmoi*