Siis ou mai kaad, mä postaan taas!!1” Ja mitenkäs tässä edes näin kävi, etten olekaan vielä kämpillä. Olin jo päättänyt lähteä kotiin lauantaina, mutta ystäväni työvuoromuutoksen vuoksi päätin jäädä vielä hetkeksi maalle. Kun kerta on seuraakin enemmän tarjolla. Muutama postauskin pitäisi kuvata vielä täällä kauniissa maisemissa, joten mieluummin teen senkin rauhallisessa aikataulussa. Ettei tämä lomafiilis katoa, nähkääs.;)

Sitten aivan mahtavien uutisten tai oikeastaan tekemieni huomioiden kimppuun. Eilisen darr…jumituspäivän pelastivat nimittäin seuraavat kolme asiaa:

  1. Angry Birds -pelin päivitys uudella kaivospossukentällä (kuvassa yllä).
  2. Samaisen pelin Rio-version päivitys uudella karnevaalikentällä.
  3. Myös Seasons-versioon putkahti uusi kesäinen picnickenttä.

Pelasin jo kaikki uudet kentät niin pitkälle kuin niitä pystyi pelaamaan, joten antakaahan tulla lisää kenttiä suosikkipeliini. Kyllä minä jaksan vielä possuja ja apinoita tappaa.;)

Psst! Joku muuten kyseli tuon testiin saamani puhelimen tarrakuorien kestoa ja pyysi kertomaan niistä parin kuukauden käytön jälkeen. Kiinnitin nuo vähän ennen toukokuun puoliväliä ja ne ovat edelleen hyvät. Muutamassa kohdalla on pientä röpelöä reunassa, mutta ei niin paljon, että niihin jaksisi juurikaan kiinnittää huomiota. Kyllä näissä siis kestoa riittää!