Sain kuin sainkin tämän jo tänään postattua! Että sellainen hiustutoriaalivideo. Tämä ei nyt taas mennyt ihan niin kuin piti, joten parhaat neuvot saa varmaankin sekä katsomalla videon että lukemalla kuvalliset ohjeet. Alkutilannehan oli siis luonnontilassa lainehtiva pehko…

… joka sitten harjattiin suoremmaksi. Seuraavat vaiheet näkyvät tuossa alla olevassa kollaasissa, jonka suosittelen klikkaamaan isommaksi, jos se vaan tämän kiukuttelevan WordPressin kanssa tänään onnistuu. Olen nimittäin taistellut kuvien kanssa tänään varmaan tunteja, kun homma ei vaan suju normaalisti. *kiroaa koko roskan alimpaan helvettiin*

Ensin hiukset siis harjataan, sitten niitä ja varsinkin niiden tyviä suoristetaan. Sen jälkeen suihkitaan lakkaa, harjataan ja pöyhitään. Nuttura tehdään niin, että pää heitetään alaspäin ja päälaelle tehdään yhdellä lenkillä ponnari, josta lähdetään vetämään toista kertaa ponnaria läpi. Tämä on siis se vaihe, jonka ymmärtää paremmin videolta. Ponnari vedetään lenkin läpi vain puoliksi ja levitetään nutturaksi. Vapaat latvat kiepsautetaan ponnarin ympäri ja kiinnitetään nutturan alle pinnillä.

Sitten vaan sikana lakkaa, jotta kampaus kestää! Tuosta TRESemméltä saadusta ponnekaasuttomasta lakasta, joka videolla näkyy, teen tässä pian erillisen postauksen, sillä tuo on kyllä sellaisen kestävyydellään ansainnut.:)