Heti alkuun tahdon julistaa sadepäivän kunniaksi, että päivän biisi on  ehdottomasti Kwanin Rain. Sitä ei valitettavasti Youtubesta hyvänä versiona löydy, joten kuunnelkaa se siis Spotifysta täältä. Ja sitten asuasioihin.

Olen viettänyt tässä jo neljä (vai peräti viisi) päivää noissa shortseissa eikä loppua näy. Ostin viime kesänä H&M:n alesta isot boyfriend-malliset farkut, joita en sitten kuitenkaan tykännytkään käyttää. Ne taisivat maksaa peräti 5 euroa, joten raskin helposti leikata niistä puntit pois tuossa loppukeväästä. Näin syntyivät löysät farkkushortsit isoilla takataskuilla ja näihin minä sitten muutin asumaan.:)

paita – Seppälä

shortsit – H&M

kengät – Nine West

vyö – H&M

Tuohon nutturaan tulette saamaan ohjeet  tässä illemmalla tai viimeistään huomenna. Ne Lykke Li -nutturat (eli ne päälaelle tehdyt tiukat nutturat), joita tässä parin vuoden sisään on näkynyt hyvin monissa blogeissa, eivät ole kyllä minun juttuni. Tämä muhkunuttura, joka yllättäen ei taas kuvissa ole oikein edukseen, sen sijaan on. Miksi valokuvissa kaikki mittasuhteet ovat ihan pyllyllään, kun iso nuttura näyttää pieneltä ja pieni paita isolta? Mur.:)

Psst! Nyt näyttää pahasti siltä, että aamulla himoitsemani Jimmy Choot on myyty loppuun. Suruvalitteluni.