Kuten ehkä jo olette huomanneet ja pari kertaa täältä blogistanikin lukeneet, olen suuntaamassa Provinssirockiin viikonlopuksi. Yli kolmenkymmenen vuoden historian maavat festarit pidetään tänä vuonna 17.-19.6. ja luvassa on mahtavia esiintyjiä, kuten Apulanta, jota tämä tyttö on käynyt katsomassa erilaisilla festareilla jo yli kymmenen vuoden ajan. Siksi festariaiheinen arvonta sopiikin tähän rakoon kuin nakki käteen. Nyt on taas pieni arvontaruuhka meneillään, mutta tuskin se ketään haittaa.

Tämän musiikkiin liittyvän kisailun sponsorina toimii Pringles, joka on julkaissut hauskan Pringles Crunch Band -sovelluksen. Sen saa ladattua tällä hetkellä iPhoneen, mutta pian myös Android-puhelimeen. Tässä ilmaisessa sovelluksessa soitetaan erilaisia instrumentteja heiluttamalla puhelinta. Jos puhelimen liittää kaiuttimiin, siitä tulee laulumikrofoni. Sovellus sisältää aluksi viisi instrumenttia: kitaran, rumpusetin, basson, mikrofonin ja marakassin, mutta skannaamalla Pringles-purkkien viivakoodeja saa avattua käyttöön lisää soittimia. Eli homma on vähän kuin ilmakitaraa soittaisi, mutta tässä kuuluu äänikin.;)

Pringlesillä on myös lava Provinssirockissa, joten kuka tahansa voi hypätä stagelle ja antaa palaa Crunch Bandilla. Olen välillä vähän yllytyshullu, joten jos siis joku teistä bongaa minut lavalta riehumasta puhelin kädessä, leikkikää ettette tunne minua. Niin ystävänikin luultavasti tekevät!:D

Itse kilpailukysymys on aika haastava, mutta uskon teidän selviävän siitä. Nimeä kolme muusikkoa (elävää tai kuollutta), joiden kanssa haluaisit perustaa Crunch Bandin. Tällä kertaa perustelut ovat erityisen tärkeät, joten panostakaa niihin niin kuin kyseessä olisi elämä ja kuolema! Tai kasa sipsipurkkeja.

Ja eikun hurjasti inspiraatiota ja hyviä ideoita kaikille, sillä arvonnan sijaan neljä kappaletta onnellisia voittajia valitaan ja palkitaan Pringles-kesäpaketeilla. Jokainen paketti sisältää 5 putkiloa erimakuisia sipsejä. Niiden lisäksi jokaisesta festaripaketista löytyy hauskat kajarit, joilla Pringles-tuubista saa ihan täydelliset puistokaiuttimet, joko Crunch Bandia tai mitä tahansa rentoa kesämusailua varten. Arvonta-aika päättyy poikkeuksellisesti vasta 26.6.2011 kello 20:00.:)