Nyt on alkamassa niin mukava maanantai, että pistetään pieni arvonta pystyyn. Olettekin jo tavanneet vaaleansinisen kukkamekkoni, jonka OIA.fi minulle lähetti. Mekko pääsi esiintymään ostospostauksessa ja myöhemmin katsomaan Paulaa Rönniin. Kukkamekon lisäksi sain myös pitsisen maksimekon, joa sekoitti pääni täysin. Ihanan hipahtavaa kesäromantiikkaa mekkomuodossa!

Minun lisäkseni teilläkin on mahdollisuus saada itsellenne jotakin ihanaa OIA.fi:ltä, sillä arvontapalkintona on lahjakortti OIA.fi-nettikauppaan. Arvontakysymys on helppo. Mikä on suosikkituotteesi OIA.fi-nettikaupasta? Huomatkaa, että kommentista pitää löytyä joko tuotteen nimi (tai linkki tuotteeseen) sekä perustelut. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yksi 50 euron lahjakortti, joten jättäkäähän kommenttienne yhteyteen toimiva sähköpostiosoite. Blogiarvonta-aika päättyy 20.6.2011 kello 8:00. Tasapuolisesti arpaonnea kaikille!

Psst! Jos on oikein ovela ja omistaa FB-tunnukset, voittomahdollisuudet voi tuplata osallistumalla myös OIA.fi:n Facebook-sivuston arvontaan täällä