Viikonlopun kunniaksi voitaisiin pistää käyntiin vielä yksi, aika appelsiininen arvonta. Ziaja sponsoroi palkinnoksi appelsiinisen vartalonhoitopaketin (arvo noin 40 euroa). Pakettiin kuuluu appelsiini-sarjan suihkusaippua (500 ml), vartalovoi (200 ml), vartalokuorinta (200 ml), huulivoide (10 ml) sekä uutuutena pumppupullossa oleva vartalovoide (400 ml). Itselläni on tuo kuorintavoide ja se on kyllä hyvä sekä koostumukseltaan/raekooltaan että tuoksultaaan. Uskokaa pois, appelsiinikammoisena se kertoo paljon, jos jokin appelsiinituote on minusta kiva.

Jos et luota arpaonneesi ja nämä herkulliset vartalonhoitotuotteet kiinnostavat silti (niitä saa myös muuten mm. kookokselta tuoksuvina), tietoa jälleenmyyjistä löytyy täältä.

Arvonta-aika päättyy 20.6. kello 8:00 eli samaan aikaan kuin OIA.fi-arvontakin. Olen viikonloppuna koneen äärellä varsin vähän, joten jos kommenttinne ei ilmesty näkyviin, se on moderointijonossa ja se julkaistaan myöhemmin. Arvontakysymys on tällä kertaa hieman haastavampi ja vastauksen voi jättää tämän postauksen kommenttiboksiin. Mikä on parasta herkkua, mitä appelsiineista voi valmistaa?

Nyt siis niitä parhaita herkkureseptejä kehiin, kiitos!:)