Vihdoinkin sain kuvattua lomamatkaostokseni! Koska en yleensä shoppaile ns. livenä, vaan ostan lähes kaikki vaatteeni ja asusteeni käytettyinä eBayn ja Huuto.netin kautta, annoin itselleni luvan hurjaan shoppailuun lomamatkallamme. Täytyy myöntää, että nuorempana shoppailu oli helppoa, kun vaan raahasi kassalle kaiken ihanan. Nyt jo se, että kiinnittää huomiota materiaaleihin, vie aikaa ja rajoittaa valikoimaa radikaalisti. Kengissä ja asusteissa panostan mielelläni nahkaan ja vaatteissakin koetan vältellä muovirättejä. Satunnaisesti kelpuutan jotakin materiaaliltaan kyseenalaista, jos vaate tai asuste on kerrassaan vastustamaton.

Kuvasin nämä Alicantesta ostetut ihanuudet niin, että kehittelin otosten ympärille kokonaiset asut. Pahoittelut tuosta sokkipinkistä kynsilakasta varpaissa, se kun riitelee vähän kaiken kanssa. Kaikki uudet jutut on merkitty *-tähdellä, koska ettehän te nyt voi muistaa, mitkä vaatteet on nähty täällä jo aiemmin. Tässä ovat melkein kaikki ostokseni, mutta pari juttua esittelen ihan erikseen myöhemmin. Pahoittelut vielä laaduttomista kuvista, mutta suurin osa oli pakko ottaa sisällä ärsyttävien raksamiesten takia. Ne paskiaiset kun sattuvat työskentelemään parvekkeeni tasolla vastapäisessä talossa.:/

alicanten ostokset 2

jakku – Stradivarius*

mekko – H&M

kengät – Zara*

koru – Ibero (saatu)

alicanten ostokset 3

hame – Zara*

kengät – Stradivarius*

alicanten ostokset 6

jakku – Stradivarius*

mekko – OIA (saatu)

rannekoru – tori Alicantessa*

ballerinat – H&M*

alicanten ostokset 4

paita – Morgan*

alicanten ostokset 5toppi – Morgan*

laukku – tori Alicantessa*

Tässä vielä tarkemman kuvat noista korkokengistä, kun varjoisista asukuvista niitä ei oikein erota. Kerroinko jo, kuinka paljon inhoan raksamiehiä? Miksi, ois miksi niiden pitää vudesta toiseen vainota minua? En jaksa edes avautua kaikista kamalista remonttisattumuksista, joita raksikset ovat allekirjoittaneelle aiheuttaneet. Anteeksi avautuminen, ketuttaa. En yleensä jaksa hermostua pienistä, mutta nyt oli pojilla todella huono ajoitus.

alicanten ostokset 1

Löytyikö jotakin ehdotonta lempparijuttua? Itse olen ehkä tyytyväisin noihin jakkuihin. En millään osannut päättää, ottaisinko punaisen jakun, joka on 100 % minua ja ikityylikäs vai turkoosin, joka sopii värikkääseen kevät muotiin täydellisesti ja on sekin ihana väritykseltään. Kuten huomasitte, otin sitten molemmat. Hintaa noilla jakuilla on tarjouksessa himpun alle 30 euroa, joten en köyhtynyt täysin niiden ostamisesta.;)