Sain viime viikolla sähköpostia, jossa minua pyydettiin toimimaan uudessa blogisivusto Bloglovin´in ja hiustenhoitotuotemerkki Aussien yhteistyökampanjassa yhtenä ensimmäisistä Aussie-enkeleistä (Aussie Angel). Haasteessa piti luoda itselle kampaus Aussien tuotteilla ja kuvata siitä sitten video tai ottaa valokuvia blogiin. Enkeliviikkoni lopussa saisin valita seuraavan viikon Aussie-enkelin. Idea kuulosti niin kivalta, että lähdin mukaan!

aussie stailaus tuotteet

Mietin hetken, millä Aussie-tuotteilla lähtisin liikkeelle. Lopulta päätös oli helppo, sillä kuten olen jo aiemmin kertonut, rakastan värjätyille hiuksille tarkoitetun Colour Mate -sarjan villipersikan tuoksua. Pesin siis hiukseni sarjan shampoolla ja annoin naamion vaikuttaa pari minuuttia. Sen jälkeen levitin hiuksiini Dual Personality Volume + Conditioning mousse -muotovaahtoa ja kuivasin hiukset föönillä kuohkeiksi.

aussie angel

Seuraavaksi aloinkin kiharruspuuhiin vetämällä hiuksiini tiukan keskijakauksen 70-luvun tyyliin. Kiharsin hiukset isoissa osissa epämääräisesti, jotta lopputulos ei olisi liian kampausmainen. Lopuksi haroin kiharat kevyesti auki sormin. Isot ja loivat enkelikiharat siloittelin Dual Personality Curl Definition + Soft Serum -hiusseerumilla ja lopulta kiinnitin koko komeuden Dual Personality Hi-Hold + Hi-Shine Spray -hiuslakalla. Helppoa ja nopeaa, kun omistaa hyvät muotoilutuotteet ja maailman parhaan kihartimen. Enää puuttuu maailman paras valokuvaaja, hmph.

aussie angel moumou

Jos muuten tuo hiuslakka ja muotovaahto kiinnostavat yhtään, tätä postausta kommentoimalla osallistuu automaattisesti kyseisen hiustenhoitoduon arvontaan. Palkintopaketteja, jotka siis sisältävät yhden hiuslakan ja yhden muotovaahdon, arvontaan 5 kpl ja osallistumisaikaa on 5.6.2011 kello 20:00 asti. Tasapuolisesti arpaonnea kaikille!