Alkuviikosta oli niin ruuhkaista muiden postausten kanssa, että asukuvat unohtuivat kokonaan. Napsin niitä kuitenkin viikon varrella, jotta voisin julkaista ne jäkikäteen. Kokosin nyt siis parit asukuvat samaan postaukseen pienten esittelypätkien kera. Asuja tuli vähän laidasta laitaan, kun täällä oli vuorotellen sadetta, aurinkoa ja tuulisia päiviä. No, kaipa se vaihtelu virkistää.:)

dirty yellow 1

dirty yellow 2

laukku – Aldo

toppi – H&M

huivi – ?

kengät – Aldo

housut – Lindex

En vieläkään osaa päättää, ovatko nuo housut beuget vai harmaat vai joku edellä mainittujen värien risteytys. Eikä sen kai niin väliä. Pääasia, että tykkään housuista hirmuisesti. Ne ovat hieman likaista sävyä, joten puin niiden seuraksi likaisenkeltaiset asusteet. Tämän asun nimi olkoon siis Dirty Yellow.:)

sadetakissa3

sadetakissa2

sadetakissa1

paita – H&M

housut – H&M

kengät – Spirit

koru – Antti Asplund

sadetakki – H&M  (Fashion Against AIDS)

Eräänä päivänä täällä ropisi vähän vettäkin, joten päätin kokeilla uutta sadettakkiani käytännössä. Tämä takki edusti sitä sunnuntaina uhoamaani uudet-asiat-käyttöön -kategoriaa. Se on aivan törkeän kirkas väriltään, jotenkin nettikaupan kuva ei anna tuolle värille alkuunkaan oikeutta. Tätä asua kutsukaamme nimellä Orange Protection.

varkut1

varkut2

toppi – H&M

laukku – Asos

huivi – Accessorize

farkut – Liu Jeans (saatu, lisätietoja täällä)

kengät – H&M

Pitkästä aikaa puin farkut päälleni. Rintsikat vähän vilkkuvat rantatopin alta, mutta ei anneta sen haitata. Näistä kuvista näkee ehkä parhaiten ikinä, kuinka lyhyt oikeasti olen. Haistatan silti pitkät kaiken maailman pukeutumissäännnöille. Minähän käärin puntit, vaikka se lyhentäisi lisää! Korkkasin tämän asun myötä tuo topin, laukun ja ballerinat. Asun nimi? Jee-Jee-Jeans.

Oma suosikkiasuni näistä ei ole ainakaan Dirty Yellow, koska en tykkää yhtään noista hiuksistani. Itse asuun ei voi edes keskittyä, jos kauhistelee tukkapehkoa. Suosikkini ei ole myöskään Orange Protection samaisesta syystä. Hemmetin hiukset! Jee-Jee-Jeans vie siis voiton. Julistan silkkihuivini vuoden parhaaksi ostokseksi!:)