ebay-himotusRakastan eBayn selailua! Siellä törmää ihaniin vintage-aarteisiin, uniikkeihin koruihin, loppuunmyytyihin himotuksiin ja niihin ihan normaaleihin vaatteisiin, mutta Suomen hintoja edullisemmin. Myös ne merkit, joiden nettikaupat eivät toimita Suomeen, ovat usein saatavilla kansainvälisen netti(huuto)kaupan kautta.

Tällä hetkellä himoitsen eBayssa mm.

  • Iron Fistin pääkallokoristeltuja nudekorkkareita. Miinuksena hieman liian korkeat (14 cm) korot ja synteettinen materiaali. Saatan kyllä silti sortua näihin joskus.;)
  • erään myyjä omatekemää kivistä rannekorua. Jokin tuossa möhkäleellä vetoaa minuun, mutta vielä en ole uskaltanut tilata sitä.
  • keltaista playsuitia. Minulla on tätä samaa mallia jo pilkullisena ja denimisenä, mutta tämä keltainen on aivan omaa luokkaansa. Tai niinhän ne kaikki ovat.
  • vihreää mokkalaukkua. Kompakti clutch olisi täydellinen kiteyttämään tämän kevään väritrendin.
  • himotuslistallani kaksinkertaisesti edustettu Iron Fist houkuttelee minua myös matalien rantasandaalien muodossa. Niin söpöä, niin söpöä!

Nyt kävi kuitenkin niin, että tälle keväälle ilmestyi yllättäen hurja rahareikä, joten kukkaronnyörejä on hieman kiristettävä. Tämä kollaasi taitaa siis jäädä vain haavekollaasiksi, mutta on se sen arvoistakin.:)