Jälleen kerran koetti aamu ja aikainen herätys intensiivikurssin luennolle. Ulkona oli masentava ilma ja fiiliskin oli väsynyt. Uni ei illalla meinannut tulla ja heräilin moneen otteesen. Olisin tahtonut jäädä nukkumaan ja skipata päivän luentomaratonin. Tämän rankan kurssin puoliväli oli jo lähellä, sillä keskiviikon päivän jälkeen kurssia on enää kaksi päivää jäljellä. Eiköhän tästä selvitä. Heräilin tuttuun tapaan kahvin voimin (tosin, koska aamu oli typerä, keitin vahingossa väärää kahvia) ja lisäksi napsin vähän kaivattua jaksamista B-vitamiinista.

kakkakeskiviikko

pilsuja naamaan

Päivän asu kasaantui viime viikolla postista putkahtaneen tuubitoppini ympärille. Tahdoin mukaan pariakin eri väriä ja vaaleankeltaisen topin seuraksi valitsin koralliset feikkilasit. Raikkautta toin mukaan sitten valkoisella liivillä, jonka kaveriksi ranteeseeni kietoutui hyvää sanomaa julistava nahkaranneke. Harmittaa vähän, kun olisin halunnut jalkaan harmaat housut (vai beigetkö nämä ovat), mutta ulkona ei ollut oikeanlainen kenkäsää niille. Kaipalin myös mustaa liiviäni, mutta se pirulainen on hukassa. Päivän video olkoon asuni videomuodossa.

pastelliasu1

pastelliasu2

toppi – H&M

liivi – Vero Moda

farkut – H&M

kengät – 2nd hand

laukku – o.i.s

pastellinaama

lasit – Cubus

ranneke – Humanity

Koetan keskittyä joka päivä näissä päivä kanssani -postauksissa vähän eri juttuihin ja tänään valokuvailin yliopistolla pikkuisen. Korostan sanaa pikkuisen, koska julkisilla paikoilla kuvaaminen on edelleen vaivaannuttavaa. Onneksi luentoni alkoi ysiltä eikä porukkaa ollut kamalasti liikkeellä. Uskalsin peräti kuvata eräät maailmankaikkeuden pelottavimmat rappuset. Ja minä kun olen kerran joutunut tarpomaan nuo korkkareissa alas, hui hitto!:D (Hitosta tuli mieleeni, että vieraileva luennoitsijamme sanoi luennolla tänään HIMPUTTI. Ihanaa!<3)

Luentotauolla herkuttelin sitten taktisesti eväilläni eli kotona tehdyllä pippurisella naudanlihakolmialeivällä, koska en vaan pysty olemaan noin montaa tuntia putkeen syömättä. Enkä tajua, miten kukaan muukaan pystyy siihen. Tällä tytöllä verensokerit ovat jo yhden 1,5 tunnin luennon jälkeen pohjalukemissa, joten kolme tuntia ei tule kyllä kuuloonkaan.

kamalat rappuset

luentotauko

Kotona minua odotti yllätys. Tai oikeastaan kaksi. Kiva yllätys oli se, että ensimmäinen Aku Ankka -lehden näytenumero oli saapunut. Tilaamani kirjekuorilaukku sen sijaan oli paljon myyntikuvaa huonokuntoisempi ja kaiken lisäksi siihen kuuluva peili oli hajonnut postituksessa sirpaleiksi. Kiva. Sirpaleet saavat luvat tuoda hyvää onnea minulle. Vai nytkö se hyvä eBay-karma sitten alkaa haihtua.:/

aku ja laukku

rikkoutunut peili

Jotenkin tämä päivä lamaannutti minut ihan täysin. Siinä vaiheessa, kun pääsin kotiin olin suunnitellut lähteväni lenkille, kopautinkin pääni työpöydälleni enkä suostunut liikkumaan. Keitin rauhoittavaa yrttijuomaa ja jatkoin jumitusta. Mieleeni ei tullut yhtään asiaa, josta olisin voinut innostua. Tenttituloksetkin pelottivat niin, etten uskaltanut edes käydä koulusähköpostissani. Oli vaan kylmä ja väsynyt olo.

henkisesti kuollut

Illan suurin haaste oli kyllä ehdottomasti hiustenvärjäysoperaatio. Olin kuolettavan väsynyt ja pahalla tuulella ja sitten piti koettaa olla sotkematta. Olin onneksi löytänyt kotivärin, joka on melkein täsmälleen sama kuin hiusteni tämänhetkinen sävy, joten suurin tuho, jonka voisin saada aikaan koskisi tapetteja tai ihoani. Jep, aivan kuin hiukset olisivat niitä tärkeämmät. Näitä Schwarzkopfin Natural & Easy -hiusvärejä en ollutkaan ennen edes  muistaakseni kokeillut, mutta onneksi olen aika ennakkoluuloton kotivärien suhteen. Sössittyä on tullut vain pari kertaa ja värjäyskertoja on sentään takana jo useita kymmeniä. Älkää muuten ihan kamalasti pelästykö tuota hiusväri ja kasvonaamio -monsteria. (Kaveri kuulemma räjähti nauramaan ääneen työpaikalla, kun yllätin hänet kuvaviestillä!:D)

natural & easy

THE NAAMA

Lopulta oli aika luovuttaa ja todeta, ettei tämä päivä tästä paremmaksi muutu. Ketutti niin, etten sitten lähtenyt edes lenkille piristymään. Terve, mikä päivä, fiilis ja ennen kaikkea asenne neidillä. Ihanaa päästä viikonloppuna kotiin. Siellä saa vaan olla ja möllöttää ja on kissa ja maaseutu ja rauhaa. Jotenkin tämä viikko on ketuttava ja kiduttava, vaikkei mitään varsinaista pahaa ole ilmassa. Päinvastoin, loppuviikosta tapahtuu vaikka mitä kivaa. Joskus sitä kai vaan on yleisesti raskas olo.