Heräilin aamulla karvaisen herätyskellon ansiosta. Joidenkin mielestä on kovinkin kivaa pomppia toisten päällä ja tuhista korvaan. Heräilin koomastani hiljalleen ja käväisin terassilla kurkkaamassa, kuinka keväisen sään sunnuntai oli tuonut tullessaan. Olihan se ihanan aurinkoinen, joten kirmasimme äiskän kanssa 12 kilometrin aamulenkille.

karvainen aamu

aamu landella

Lenkin jälkeen nautiskelin aamukahvit. Keittiön pöydällä odotti suklainen yllätys, pääsiäispupusta nyt oli sopiva aika aloittaa jokavuotinen munakausi. Ja sehän sopii minulle.;) (Kyllä, meidän perheessä hassutellaan ja harrastetaan muutenkin tällaisia pieniä juttuja, jotka pitävät ihmisen ikinuorena.)

muninut pupu

Eilisestä postauksesta puuttui lopusta hieman materiaalia, joten kuvailin aamulla vähän lisää. Olin juuri menossa nukkumaan, kun pikkusiskoni saapui ison lahjakassin kanssa ja vaatia minua avaamaan syntymäpäivälahjani melkein viikon etuajassa. Mitäpä siinä estelemään.

janen kortti

toto

Maailman hienoin kilpikonnakortti on hologrammikortti. Tämä pääsee joko kehyksiin tai jääkaappini oveen!<3 Jos joku ajattelee tuon Toto-jutun tulevan eräästä Ylen piirretystä, niin olette hyvin oikeassa. Siinä vaiheessa, kun ei jaksa enää innostua piirretyistä, on virallisesti vanhus. Sitä odotellessa.

iinasaurus

sukat makkaralla marimekko

Ihan tosissaan, kerrankin noita nimijuttuja löytyy minun nimelläni! Yleensä tarjolla on Idaa, Iidaa ja jopa Inaa, mutta ei Iinaa. Noista Sukat makkaralla -laseistahan kirjoittelinkin jo aiemmin. Ne ovat livenä juuri niin ihanan kuin ajattelinkin. Voisin istuttaa niihin vaikka niitä yrttejäni. Ja tuo tyynyliina, ah! Olen sanaton onnesta. Äiti kuulemma joutui tosiaan toppuuttelemaan pikkusiskoa näissä ostoksissa, meillä kun on kummallakin tämä lahjominen vähän verissä. Toisten yllättämisestä tulee vaan niin hyvä mieli.:)

Aivan täydellisten lahjojen jälkeen aion pakata kaikki ihanat tavarat Marimekon kassiin, mutta se oli hieman varattu. Tuolla katilla on joku pakkomielle aina sukellella papereiden sisään, mattojen alle ja kaikkialle, minne vain voi ylipäätään sukeltaa.

kissa paperikassissa

Lahjakuvaussessioiden jälkeen päätin viedä meidän Finskin nauttimaan aurinkoisesta säästä. Mami puki kisulle valjaat vähän oudosti päälle, mutta hyvin me selvittiin mutalätäköissä ja terassilla. Tässä Finskin videoterveiset teille!:) Tuo kissa ei suostu juuri koskaan katsomaan kameraan valokuvissa, mutta se kyllä tykkää pussailla kameraa.

finski ulkoilee valjaissa

Tästä postauksesta tulikin aika kissamainen, minun naamaani ei nähty tänään sitten ollenkaan. Ja olihan tämä muutenkin tällainen lomapostaus. En vaan koskaan tee täällä maalla mitään erityistä. Keskityn rentoutumiseen ja kissaan. Kiitokset kaikille tästä viikosta. Toivottavasti teillä oli yhtä kivaa kuin minulla!:)