Tiistai sujui karvaisissa merkeissä, sillä silloin keskityttiin hiuksiin. Aamulla paistoi aurinko ja säntäsin heti parvekkeelle ikuistamaan sen. Aloitin aamuni nukkumalla kolme tuntia herätyksen yli, kun olo oli vaan niin uupunut. Heräilin sitten jättikahvikuppini kanssa tietokoneella. Mikään ei voita aamuista datahetkeä, kun saa lukea kivoja blogeja ja vastailla saamiinsa kommentteihin. Erityisen hyvälle tuulelle tulin, kun luin Nelliinan moikanneen ajatuksissaan Dr. Philiä Tampereella. Niinpä, en ole ainut, joka on joskus vähän pihalla!:D

tiistain ilma

aamudatalatte

Perinteisen aamumurolautasen jälkeinen pukeutuminen tapahtui ulkona möllöttävästä auringosta johtuen hyvin keväisissä fiiliksissä. Siniset farkut ja seiloripaita sopivat yhteen ihan täydellisesti! Päätin kuitenkin kuvata asuni kokonaan vasta kampaamokäynnin jälkeen. Meikkasin kasvonikin vain kevyesti eli tein meikkipohjan ja sudin ripsiin mascaraa. Kulmat kuitenkin käsiteltäisiin tänään, joten mitäpä niitä itse sotkemaan aamulla. Päässänihän oli eilinen nuttura vielä aamullakin eli ei kommentoida tuota pehkoa.;)

kevyt meikki ja aamukampaus

raidat ja farkkua

Päivän ainut varsinainen ohjelmanumero oli tosiaan kampaajakäynti puolenpäivän aikaan. Ihanan rento tiistai! Ostin vähän aikaa sitten CityDealin kautta kahdellakympillä Live-hiusstudioon hoidon, joka sisälsi hiusten pesun ja leikkauksen, tehohoidon, hiuspohjan hieronnan ja muotoonkuivauksen. Lisäksi pakettiin kuului kulmakarvojen värjääminen ja muotoilu. Ette usko, että tuo loppuosa jännitti minua. Kerroin heti ensimmäisenä, että minun karvojani ei sitten nypitä yhtään ylimääräisiä.

Pahimmissa painajaisissani joku nyppii kulmani sellaiseksi karvajonoksi tai vielä pahempaa – kokonaan pois, jolloin ne pitää piirtää. Hoitopaketin arvohan oli hieman yli 70 euroa, mutta CityDealin pointti on se, että lahjakortteja saa ostaa murto-osalla niiden arvosta ja jos tarpeeksi moni ostaa lahjakortin, diili toteutuu. Kampaajakäyntini lopputuloksen ja fiilikset esittelen tämänpäiväisellä videolla tuossa alempana.

citydeal lahjakortti

moumoun suorat hiukset otsatukalla

Että sellainen tukka tukka tuli. Hyvin meni ja taidan jatkossakin uskaltautua Millan käsittelyyn. Viisi vuottahan siinä sitten meni löytää Jyväskylästä se oikea kampaaja – tai sii edes lähteä kokeilemaan vaihtoehtoja. Juurikasvua ei muuten sitten tarvitse kommentoida sanallakaan, sillä hiusten väri hoidetaan tosiaan kuntoon myöhemmin tällä viikolla.

Palatessani kaupungilta poikkesin ruokakauppaan jääkaappiani täyttämään. Kun kerta tällainen tirkistelyteemaviikko nyt on meneillään, kuvasin sitten ostoskassini sisällön tännekin. Ruuaksi tein ruokaisan version kreikkalaisesta maalaissalaatista. Se tarkoittaa tuplatäytteitä salaattiin verrattuna, jos termi ei ole tuttu!:D Ja ohjeenhan löysin vanhasta köksänkirjastani, jota aina välillä selailen. Se on kätevä kuin mikä eli älkää koskaan heittäkö koulukirjojanne pois. Verratkaapa muuten tuon keskimmäisen kuvan valkosipulinversoja eiliseen kuvaan – nehän kasvavat melkein silmissä!

kotitalouden kirja

kauppakassissa

kreikkalainen maalaissalaatti

Ruokailuhetken jälkeen kirjoittelin pari postaustoivetta varastoon ja lueskelin muiden blogeja. Samalla kirjoitin muistiin pari hyvää postausideaa hieman keväämmälle. Tunnustanpa muuten tähän samaan syssyyn senkin, että päädyin tänään tilaamaan sen raidallisen raskaustunikan alekoodilla. Pahanlaatuisena lörppähuulena jäisin kuitenkin kiinni tästä, joten on helpompi tunnustaa etukäteen. Oho, hups.;)

raskaustunika

Kun hiukset oli saatu kuntoon ja masu täyteen, muistin peräti kuvata päivän asunikin. Ilman mustaa rotsia se on hieman irrallinen makuuni, takki jotenkin kruunaa kaiken. Rakastan tuota takkia niin älyttömän paljon, ettei mitään rajaa! Onneksi ostin sen kahdessa värissä. Ulkona oli tosin niin lämmin, että takki aukikin oli ihan kuuma. Sieltä se kevät tulee. Bongaa paljon kohuttu juurikasvu (tyvikasvupas, mussuti-mussuti) alimmasta kuvasta!

seilori1

seilori2

farkut – Vila (saatu)

paita – Panic in Paradise (saatu)

kengät – Wedins

laukku – Asos

seilori3

takki – Vero Moda

Kesken kuvauspuuhieni lähettimies soitti, että olisi paketti Canonilta. Ensimmäinen tulostukseni testiin saamallani laitteella oli Indiedaysin 1-vuotissyntymäpäivillä otettu kuva meistä ihanalle avecilleni. Laite tulostikin näppärästi suoraan kameran muistikortilta haluamani kuvat. Kerron myöhemmin, minkä ison homman tällä tulen toteuttamaan, mutta vielä siitä ei voi puhua täällä blogin puolella.:)

paketti canonilta

Canon valokuvatulostin

Ai niin, unohdin näyttää, millaiset niistä kulmista tuli! Tuli meinaan kivat. Toiveitani kuunneltiin täysin, ihanaa! Tuohon kuvaan olisi tietysti kannattanut harjata kulmat, jotta niiden malli näkyy, mutta mitäpä sitä suotta olennaista muistamaan. Kulmiin laitettiin siis mustanruskeaa väriä ja niiden jyrkkää kulmaa loivenneettiin hieman. Mutta hei, olisikohan tuohon kulmakarvakuvaan pitänyt otta vielä vähän vakavampi ilme?:D

kulmakarvat

Jossakin näillä vaiheilla tajusin, kuinka helkkarin pitkä postaus tästä tulee. Ei voi mitään, itsepä pyysitte.;) Kun päivän “pakolliset pahat” oli hoidettu, siirryin jatkamaan ikuisuusurakkaani eli asuntoni siivoamista. Jotenkin vaatteita, kenkiä ja kaikenlaisia laatikoita vaan ajautuu outoihin paikkoihin. Sohvalleni ei mahdu välillä edes istumaan, kun olen säilönyt sille kaikkea romua. Tai siis rakkaita tavaroita, krhm.

Tunnin ahkeroinnin jälkeen tilanne oli kuitenkin jo heti parempi. Katsokaa vaikka ennen ja jälkeen siivouksen otettuja kuvia. Vielä kun tuolle pyykkitelineelle löytyisi vähemmän häiritsevä paikka. Ja tuo jälkeen-kuva on otettu hieman eri kohdasta, koska postituskasa, jonka postitan toivottavasti jo huomenna, pilaisi muuten kuvan.

siivoton olohuone

siisti olohuone

Urotyöni jälkeen uppouduin television pariin, kunnes uni tuli ja siirryin sänkyyn. Tai siis ensin siirryin ja sitten vasta tuli uni. Ns. nukutusohjelmassani oli Satuhäitä, Salkkareita ja Suomen Master Chefin finaalijakso. Muodin huipullehan katsotaan vasta myöhemmin, sillä kokkisarjat ovat kaikista lähinnä sydäntäni. Siis heti Salattujen elämien jälkeen.;)