Tenttipäivä ja viikon ensimmäinen päivä kanssani -postaus. Maanantaiaamu alkoi siis inhottavalla paniikkikertauksella, tilavuudeltaan hurjalla kahvitankkauksella ja kadotetun itsevarmuuden etsiskelyllä. Vilkaisu parvekkeelta kaupunkiin toi mieleeni sumuisen Lontoon, koeta siinä sitten ryhdistäytyä. Yleensä pyhitän viimeisen aamun lepäämiselle, jotta alitajunta saa työstää tenttialuetta rauhassa, mutta tänään sain päähäni herätä lukemaan vielä vähän. Saa nähdä, miten se vaikuttaa tenttituloksiin.

sumuinen kaupunki

strippausanalyysi

Kesken pänttäämisen postimies yllätti minut paketilla. Ihastuin joskus aikanaan erääseen H&M:n mekkoon, mutta se myytiin nopeasti loppuun. Hyvä tuurini ei kuitenkaan pettänyt tälläkään kertaa, löysin nimittäin saman mekon pilkkahintaan netistä. Ei varmaankaan tarvitse kertoa mistä?;)

postia

mekkosovittelu

Kun kello alkoi lähestyä uhkaavasti kahta, vaihdoin pyjamani kunnon vaatteisiin ja täytin vatsani lautasellisella viikonlopulta jäänyttä tulista tonnikalarisottoa. Vedin pitkästä aikaa kunnon rasvasokerisuolamätöt illalla kaverini sohvalla Idols-katsomossa, joten halusin tenttiin rennon asun. Paksut sukkahousut ja sumuiseen sekä kosteaan päivään sopivat kumisaappaat loivat juuri oikean fiiliksen. Yläosaksi valitsin jotakin, millä saa pyllyn piiloon. Sunnuntaisen raskausasukollaasin raitatunikamekko olisi kyllä ollut tähän päivään täydellinen, koska se mahaosakin olisi takuulla täyttynyt!:D

aamurisotto

huono asu

Vaihdoin kuitenkin vaatteet ennen lähtöä, koska tänään ei ollut mekkofiilis. Neuletakin paljettitasku oli ilmeisesti mielestäni niin cool, että sitä piti ihan esitellä erikseen. Samasta kuvasta voi huomata eilisen suolan kerryttämän nesteen, nimittäin naamasta. Tämän takia olen syönyt fiksusti pari viikkoa, pitikin sortua, hemmetti! Tässä vaiheessa päätin sännätä tentin jälkeen lenkkipolulle hankkiutumaan eroon tuosta nestekertymästä.

paljettitasku

kumisaapasasu

farkut – H&M

toppi – Gina Tricot

neuletakki – H&M

kumisaappaat – Jimmy Choo for Hunter

Tentti pidettiin Mattilanniemessä. Se alkoi kello 14:00 ja kesti 17:00 asti. Itse lähdin salista joskus reilun 30 minuutin jälkeen, minun kohdallani osaaminen ja se, kauanko vietän aikaa tenttisalissa, eivät ole koskaan riippuvaisia toisistaan. Valitettavasti en siis oikein osaa sanoa, miten tentti meni. Tenttifiilikset kuvasin muuten videollekin. Ajattelin kuvata joka päivä tällä viikolla videon vähän eri aiheesta ja tämä on nyt se ensimmäinen.

mattilanniemi

Koska viime viikko meni tenttiä varten tankatessa, lipsuin aivan liikaa liikunnasta. Lähdin siis kuitumurolautasellisen ja pienen ruokalevon (eli datahetken) jälkeen kiertämään Jyväsjärveä. Lenkilläni huomasin ihan uuden, kenties viikonloppuna ilmestyneen taideteoksen. Onhan se pirun ruma, mutta ainakin asenne on oikea. Ihanan sateinen ilma muuten!<3

lenkkimaisemat

sateesta

Palattuani lenkiltä nautiskelin mukilisen paksua, maustamatonta jogurttia suklaamyslillä ja luomuhunajalla. Sen jälkeen suuntasin suihkuun ja taiteilin varpaankynteni edustuskuntoon. Illan päätin hengata rentoutuen, joten sukelsin Jumpiniltä saamani haalarin sisään. Kampauksena on se perinteinen nuttura, joka pitää hiukset pois tieltä kotona hengaillessa. High fashion.;) (Lintu on muuten saatu blogin kautta, ettei mene piilomainonnaksi, perkules.)

jogurttimyslihunaja

varpaita lakkaamassa

Koska viikonloppu ja oikeastaan koko viime viikko kuluivat rappiolla, vietin hetken tiskaten ja keittiötä siivoille. Voisin tähän väliin paljastaa, että idätän valkosipulinkynsiä ja ne alkavat kasvaa vähän oudosti. Olisi ehkä pitänyt poistaa nuo kuoret ennen operaation alkua, krhm. No, ensi kerralla tiedän sitten paremmin.

 

tiskaus

versova valkosipuli

Keittiöurakan jälkeen keitin itselleni ison kupposen rentouttavaa yrttijuomaa. Maanantai päättyi siis rentoutuneeseen fiilikseen, joka koostui sekä helpotuksesta että jännityksestä. Ihana, kun tentti oli ohi, mutta ei se tulosten odottaminenkaan mitään rentoa touhua ole. Kaikista mieluiten olisin kyllä katsonut illalla pari jaksoa suosikkisarjojani, mutta lähes niissä kaikissa on nyt joku typerä tauko. Sohvalla makoilu ajoisitten lopulta melkein saman asian.:)

iltatee