Syntymäpäiväni lähestyvät hurjaa vauhtia ja kysymyksiä leijuu ilmassa. Osa kysyi toiveitani suoraan, osa odottaa tänäkin vuonna vihjeitä. Osa taas väittää minun olevan liian vanha syntymäpäivälahjoihin, mutta yllättää minut silti. Lahjatoiveiden keksiminen on tullut iän myötä vaikeammaksi, mutta vielä minäkin jostakin haaveilen. Tässä siis niitä vihjeitä ja toiveita niitä tarvitseville, ostopaikatkin on selvitetty valmiiksi. Ja tällä kertaa tein tämän postauksen ajoissa.;)

Ensimmäisen toiveen kohdalla isäni taitaa virnistellä, sillä bongasin tämä aikanaan Neljän tähden illallinen -sarjasta. ZENGROW™ 2 -pöytäpuutarha on pieni kahdelle kasville tarkoitettu kasvatusalusta, joka mahtuu pikkuiseenkin keittiöön. Yrttien ja muiden ihanuuksien kasvattamisen voi aloittaa suoraan kaupan salaatti- ja yrttiruukuista tai vaihtoehtoisesti ihan siemenestä asti. Pieni kokki ja hifistelijä sisälläni haluaa tämän! Näitä voi tilata vaikkapa täältä. Samalla voi lukea, mitä aloittelijan kannattaa ostaa pöytäpuutarhan lisäksi.

ZenGrow musta puutarha

Keräilen Arabian KoKo-astiasarjaa, mutta juomalasini ovat Ikean halpislaseja. Haaveilen salaa laadukkaammista laseista ja Marimekon Sukat makkaralla -sarja olisi vastaus unelmiini. Kaikki värit sopisivat kivasti astioihini, astiakaapistani tulisi kertarysäyksellä oikein väri-ilotulitus. Näiden lasien ainut miinus on nykyisiin laseihini verrattuna pieni tilavuus, mutta kaunis ulkomuoto kompensoi tämän puutteen täysin. Näitä saa tietysti Marimekon myymälöistä, mutta myös tilattua netistä.

sukat makkaralla lasit marimekko

Oonan vika, että tämä seuraava kohta pääsi toivelistalleni! Sigman Make me Blush -sivellinsetti korvaisi vuosia vanhat siveltimeni, joiden karvat sojottavat minne sattuu. Tämä 12-osainen, aitokarvainen sivellinpaketti on lisäksi suloisen pinkki, mikä tietysti vetosi jokaiseen soluuni. Näillä pärjäisi eli sutisi taas monta vuotta eteenpäin. Katselin, että netistä näitä saa kivaan hintaan täältä.

Sigma Make me Blush

Viimeinen unelmani onkin sitten astetta hintavampi, mutta en voi lakata haaveilemasta siitä. Mulberryn Applelle suunniteltu Daria-läppärilaukku sopii 13-tuumaisille tai pienemmille koneille. Oma mussuni sopisi siis hyvin tuon ihanan laukun sisään. Laadukkaasta nahasta valmistettu laukku menisi myös clutchista. Tuskin tulen tätä silti saamaan, joten olen jo henkisesti valmistautunut tilaamaan tämän Apple Storesta itselleni, kun kesäbonukset tulevat.

mulberry daria for apple

(kuva täältä, täältä ja täältä)