Tähän alkuun on pakko viritellä aikamoiset puolustuspuheet ja selittelyt, ettei puhelin alan soida kohta. Minulla oli vain tylsää. Minä en ole raskaana. Satuin vaan eksymään H&M:n nettikaupan äitiysvaateosastolle ja ihastumaan aika moneen juttuun. Voin kertoa jo nyt, että hyvin harva asia saa minua luopumaan korkokengistäni, joten kollaasin kenkävalinnat selittyvät kenkärakkaudellani. Turvonneet jalat eivät vaadi lepoa, vaan kokoa isommat korkkarit. (Muistuttakaa minua tuosta mielipiteestä sitten, kun itkeskelen jossakin vauvablogissani turvonneita jalkojani!:D)

raskauskollaasi2

Ensimmäinen asukokonaisuus, jonka innostuin kasaamaan, on kaupunkiasu. Se yhdistää hempeää roosaa ja rokahtavaa mustaa, jota suloinen huivi kuitenkin pehmentää. Tuohon raitatunikaan ihastuin jopa niin paljon, että meinasin tilata sen itselleni. Minulla on varastossa jo yksi potentiaalinen raskausmekko, mutta ehkä en ala keräillä mitään kokoelmaa. Tosin sen ihanan imetystyynyn eli poikaystävätyynyn voisin kyllä hankkia uniseuraksi vaikka heti.

raskauskollaasi

Jotenkin yhden raskausvaatekollaasin tekeminen ei ollut vielä tarpeeksi outoa, tein siis toisen. Tämä perustuu siihen, että tuon keskimmäisen mekon tyyliä voi muuttaa sekä arkisemmaksi että juhlavammaksi. Konjakinruskeat asusteet kolahtivat oikein kunnolla ja noita vihreitä kenkiä olen himoinnut jo monta viikkoa. Ei vaan luonne taivu tekonahkakenkiin, kun niistä on juuri opettelemassa hyvää vauhtia eroon. Ja ennen kuin kukaan ehtii huudella, että: “onhan sulla niitä monta paria“, niin tällä tarkoitan siis sitä, etten osta lisää tekonahkakenkiä, vaan käytän edelliset loppuun ja panostan nahkaisiin muovisten sijaan. Okei, Melissoja ei lasketa!

Tästä ei muuten kannata vetää johtopäätöksiä, että haluaisin sittenkin lapsia. Haluan vaan sen suloisen jättimasun, jota tutut ja tuntemattomat ihmiset sitten silittelevät. Koska juuri niin yksinkertaista se on.;)