Nyt kun ollaan vietetty aamu raskausfantasioiden parissa, voidaan palata tylyyn todellisyyteen eli stressaantuneen opiskelijatytön elämään. Leppoisan sunnuntaiaamun ja pitkien unien sijaan heräsin jo aikaisin lukemaan tenttiin. Olen referoinut ja tiivistänyt tenttimateriaalia kolmenkymmenen A4-arkin verran, kahlannut liuskoja läpi etu- ja takaperin sekä tuntenut sitä kuuluisaa epätoivoa, joka epäloogisesti kasvaa sitä enemmän mitä enemmän on tenttiin lukenut. Se on se pelko, että kovasta työstä huolimatta epäonnistuu. Stressiä lievitin keskittymällä välillä positiivisiin asioihin eli tässä tapauksessa viikon parhaat -postaukseen.

Viikon paras eBay-löytöni oli musta kirjekuorilaukku. Nahkainen pikkulaukku on kuvioitu paisley-tyylisesti ja sitä voi käyttää minkä tahansa asun kanssa. Ainut, mikä olisi voinut tehdä tästä laukusta paremmin, olisi ollut hieman isompi koko.

musta nahkaclutch

Viikon paras kasa oli postilappukasa, jota en jaksanut alkuviikosta käydä lunastamassa. On aina yhtä noloa käydä länttäämässä iso kasa lappuja tiskiin, kun ne voisi noutaa vaivihkaa yksi kerrallaan. Vaan kun en viitsi.;) Tämä kerta oli ehkä toinen kerta ikinä, kun postireissu oikeasti hävetti. Tekisi aina mieli selitellä, että en tilaa netistä koko ajan tavaraa, vaan paketit liittyvät blogiini.

postilappukasa

Viikon paras yllätys oli ennakkopääsiäismuna, jonka isi hankki eli pupu muni minulle hieman etuajassa. Olin unohtanut tämän laukkuuni, mutta kun väsyneenä pakkasin aiemmin tällä viikolla aamulla laukkua luentoa varten, muna putkahti esiin. Voi sitä onnea, kun sain aamupalaksi suklaamunan!:D

mars suklaamuna

Viikon paras ihonhoitosarja on matkakokoisena purkkiarmeijana testiin saamani Myeko-sarja. Iso plussa siitä, että kaikki Myeko-tuotteet ovat luomutuotteita ja ne on sertifioitu johtavalla kansainvälisellä ECOSERT-kosmetiikkasertifikaatilla. Ihoni piti miellyttävän miedosta tuoksusta ja pehmeistä koostumuksista. Myös voiteiden pumpputekniikka saa ison plussan. (Paitsi sen yhden himputin pullon kohdalla, joka ei suostunut millään toimimaan ilman väkivaltaa.) Sarjaa myydään tietääkseni Stockmannilla.

myeko ihonhoitosarja

Viikon paras levy on Britney Spearsin Femme Fatale. Tiedän, en itsekään uskonut vielä viikko sitten kirjoittavani tätä. Siksi suhtauduin levyyn hyvin epäilevästi, mutta latasin sen kuitenkin iPodiini lenkkimusiikiksi, jotta saisi vaihtelua puhkikuuntelemiini biiseihin. Kyllä kolahti ja kovaa! En osaa edes nimetä suosikkibiisejäni, koska niitä on niin monta. Tai osaanpa, kuunnelkaa He About To Lose Me, Till The World Ends ja vaikkapa Criminal. Levyn Deluxe-version löytää Spotifysta täältä.

Britney-Spears-Femme-Fatale

Viikon paras kämmi oli ehdottomati “oho, hups – se intensiivikurssi alkoikin tällä eikä ensi viikolla” -ajatusvirhe. Tyhmästä päästä kärsii koko tyttö!;)

(kuva täältä)