Sain tänä aamuna sähköpostissa hyviä uutisia. Muotitoimisto Fashion Unit Oy palkitsee vuosittain keskisuomalaisen Muodin edistäjän ja muistattekin ehkä, että olin viime vuonna ehdolla. Omaa suosikkiaan vuoden 2010 Muodin Edistäjäksi on voinut ehdottaa Fashion Unitille tänäkin vuonna ja voittajaehdokkaiden finaalikolmikkoon pääsivät:

  • Anne Repo, muotitoimittaja
  • Johanna Harju, Wishwear
  • Iina Moukola, Mou Mou Mouruaa -muotibloggari

Okei, blogin nimi on mitä on, mutta minä siellä olen! Kiitokset siis jo toistamiseen tästä kunniasta ja vielä superkiitokset niille, jotka ovat ehdottaneet minua palkinnon saajaksi. Kiitos myös Keskisuomalainen-lehdelle, jonka ansioista ajatukseni tavoittavat paljon keskisuomalaisia ihmisiä viikoittain. Yhtä suuri kiitos kuuluu blogini lukijakunnalle, joka jaksaa aktiivisesti seurata tekemisiäni ja pukeutumisiani. Tavoitteeni lisätä ihmisten kiinnostusta kaikkea kaunista kohtaan on siis totetumassa.:)

Key

Nyt jatkuu tenttiä varten pänttääminen, mutta aikamoisen paljon paremmalla tuulella kuin aamummalla. Tuntuu aina hyvältä saada kiitosta ja tunnustusta sellaisesta asiasta, jota rakastaa ja johon uhraa paljon aikaa sekä energiaa. Kiitos vielä!

(kuva täältä)