Se olisi sitten arvonnan aika. Nyt alkaa olla aika pakata talven paksut villavaatteet säilöön ja kaivaa kesämekot ja muut kevyemmät vaatteet esiin. Tällä kertaa aiheena onkin siis vaatteiden huoltaminen ja arvonnan sponsoroi alan ammattilainen eli Perlana. Arvonnan pääpalkinto onkin vuoden pesuaineet Perlanalta. Hyvä hoito-opas varsinkin niille herkimmille kuiduille, mutta miksei myös perusvaatteille, löytyy muuten täältä. Olisi typerä ostaa laadukkaita materiaaleja ja tuhota ne sitten välinpitämättömyydellä.

perlana hienopyykki

Perlanalla on oma pesuaine herkille materiaaleille, värilliselle pyykille sekä tummalle pyykille. Nämä profiloidut pesuaineet auttavat jo pitkälle vaatteiden hyvänäpidossa, mutta myös vaatteiden säilyttämisellä on suuri rooli niiden huoltamisessa. Vaatteita ei kannata säilyttää mytyissä, etteivät kuidut kärsi turhaan. Toki muitakin kikkoja löytyy. Esimerkiksi neuleiden kohdalla pesun voi usein välttää tuulettamisella, farkkujen kohdalla taas pesu kannattaa suorittaa nurinpäin ja huuhteluainetta välttää. Tosin kaikki, jotka ovat koskaan ostaneet farkkuja, ovat kuulleet tuon farkkuvinkin myyjätyttösten suista. Kiva, kun vaatekaupoissakin autetaan antamalla ohjeita vaatteiden pesuun ja huoltoon.:)

nahkaranneke

Tuossa ylemmässä kuvassa esiintyvää Minna Cheungin ja 2or+ by Yatin ranneketta saa muuten nyt hoitavan pyykinpesuneste Perlanan oston yhteydessä tietyissä Prismoista. Designrannekkeita on vain rajoitettu erä ja sen arvo on 25 euroa. Yhdeksän arvontaan osallistunutta saa tuollaisen rannesomisteen itselleen vähän kuin lohdutuspalkinnoksi. Tässä arvonnassa on siis hyvät mahdollisuudet voittaa, koska palkintoja on useampi.

Miten siis voi voittaa joko vuoden pesuaineet tai nahkarannekkeen? Yksinkertaisesti kertomalla minulle tämäm postauksen kommenttiboksiin parhaan vaatteidenhoitovinkkisi. Liittyykö se viikkaamiseen, pesuun vaiko tuuletukseen? Kaikki neuvot otetaan innolla vastaan! Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan siis yhteensä kymmenen palkintoa. Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 27.3.2011 kello 20:00 ja voittajat julkaistaan täällä mahdollisimman pian arvonnan päättymisen jälkeen.:)

Psst! Lähden tänänä Helsinkiin, joten kommenttien julkaiseminen saattaa tapahtua päivänkin viiveellä. Älkää siis hermostuko.