Olettekin ehkä huomanneet, että Plazan Ellit-sivustolla on startannut tällä viikolla Ellit goes fashion -verkkotapahtuma. Koko 21.3.-3.4.2011 välisen ajan Ellit-sivustolla on käynnissä erilaisia kilpailuja ja tarjouksia. Sieltä löytää myös muoti- ja trendijuttuja niistä kiinnostuneille. Tapahtuman idea on tuoda ulkonäköasioihin eli muotiin ja kauneuteen liittyviä juttuja saataville muuallekin kuin vain pääkaupunkiseudulle. Moksu Jyväskylästä tuulettaa tähän väliin!:)

kansilehti_indiedays_pieni

Sivustolla on kampanja-aikana tarjolla mm. alennuksia upeista brändeistä ja onpa siellä muutama mahtava kilpailukin. Vähän kyllä harmittaa, että jotkut alekoodit ovat voimassa vain Helsingin myymälöissä eivätkä suunnittelijoiden nettikaupoissa, mutta se annettakoon anteeksi. Koska Indiedays on yhteistyössä Ellit goes fashion -kampanjan kanssa, valitsin teille muutaman suosikkijuttuni Ellien kampanjoista:

  • Weledalla on  mahdollisuus voittaa 100 euron arvoinen Manteli-ihonhoitosarja täällä. Minulta tämä sama ihonhoitosarja loppui juuri. Se oli kyllä ihanan kosteuttava ja auttoi ihoani selviämään talvesta.:)
  • Hiustenhoitosarjojen kuningas eli Tigi tarjoaa täällä kymmenelle onnekkaalle mahdollisuuden voittaa uuden Session Series -hiustuotepaketin. Sarja vaikuttaa niin tyylikkäältä kokomustissa purkeissaan, että saattaisipa joku mieskin huolia nämä kylpyhuoneeseensa. Vai mitä?

TIGI-ss-tuotesarja

  • Nettikosmetiikkakauppojen kärkinimi (ainakin minun kohdallani) eli Feelunique.com tarjoaa meille kosmetiikkafriikeille sekä alennuskoodin että mahdollisuuden voittaa 300 euron lahjakortin verkkokauppaansa. Sillä saisi jo ihan muutaman purkin ja purnukan! Arvontaan voit osallistua ja alekoodin voit kurkata täältä.
  • Suomen lisäksi muuallakin maailmalla mainetta niittänyt Ivana Helsinki lahjoittaa arvottavaksi 500 euron lahjakortin Uudenmaankadun myymäläänsä. Arvontaan voit osallistua täällä.

ivanahelsinki03

  • Karismaattisen suunnittelija Antti Asplundin sekä Youth vs. Futuren suunnittelijoiden Laura Vartion ja Janni Hyvärisen jakama ja omistama Island-liike tarjoaa Iso Roobertinkadun liikkeessään -20% alennuksen kaikista tuotteista. Jos et siis vielä omista tulipalon lailla ympäri Suomea levinnyttä plussaristikorua tai jumalaista sulkakorua (omani ovat kultaiset korvikset) ja sellainen himottaisi, nyt on hyvä hetki toimia. Katso alennusoodi täältä.
  • Ihana Minna Parikka taas tarjoaa Bulevardin liikkeessään -20% alennuksen kaikista saappaista ja nilkkureista. Tarvitseeko edes sanoa, että kevään väritrendeistä innostunut löytää kaiken tarvittavan Parikalta? No, katsokaa tuota alla olevaa kuvaa. Salaisen alekoodin voi kurkata täältä.

minnaparikka1104

Tämä kaksiviikkoinen verkkotapahtuma on niin mahtava juttu, että kadut, ellet edes kurkkaa, mitä on tarjolla. Kampanjassa on mukana tyylikkäitä brändejä, kiinnostavia verkkokauppoja sekä kosmetiikkamerkkejä, ihan vain muutaman esimerkin antaakseni. Mars, tarjouksia metsästämään siitä!

(kuvat täältä)