Sinne meni se alkuviikon keväinen fiilis. Nyt on taas lunta, jäätä ja kylmyyttä. Koetin torjua talvista oloa pukeutumalla vähän kevyemmin ja raikkaammin eli toisin sanoen valkoiseen väriin. Ylleni eksyi siis tuubitoppi pitsiliivillä höystettynä ja kirsikkana kakun päällä oli helmirannekoru. Olisin halunnut laittaa jalkaani uudet kiilakorkoni, mutta ulkona oli niin liukasta, että matalat saappaat olivat turvallisempi valinta. En muuten ymmärrä sitten millään, miksi jotkut kuvat ovat täällä ihan möhjöä, vaikka koneelle ne näyttävät hyviltä ja tarkennan ne vielä uudelleen rajauksen jälkeen! Turhauttaa.:/

tuulikone2

tuulikone1

farkut – H&M

toppi – H&M

liivi – eBay

kengät – 2nd hand

rannekoru – Våga

laukku – o.i.s

En useinkaan pidä nappikorviksieni lisäksi koruja, mutta tänään oli sellainen olo, että ranteessa olisi kiva olla killumassa joku. Maalailin myös nassuani hieman pitkästä aikaa. Aina, kun istun ammattilaisen meikattavana, minua neuvotaan käyttämään rohkeasti värejä korostamassa ruskeita silmiäni. En kuitenkaan koskaan tee niin, koska mustat rajaukset tai ruskea luomiväri ovat vain niin turvallisia vaihtoehtoja. Nyt kuitenkin repäisin, vaikkei sitä tuosta seuraavasta kuvasta ehkä huomaakaan.

Kontrastina neutraalille harmaalle ja vaaleille, maanläheisille sävyille piirtelin itselleni villit violetit rajaukset. Niistä tuli sitten niin epätasaiset, että väritin koko silmäluomet violeteiksi. Häivytin värin lilalla ja kullalla, jota sudin myös kulmaluulleni. Parastahan on se, ettei näistä kuvista kyllä edes oikein huomaa tuon meikin intensivisyyttä. Luulisi, että luomeni vaan punertavat hieman, vaikka oikeasti ne olivat niin violetit kuin vain voi olla. Livenä tuo väri pomppaa enemmän silmille, mutta en kai osaa kuvata sitä sitten oikein. Pitäisi kyllä käydä tosissaan päivittämässä meikkisivellintilanne, rajaussiveltimeni alkaa muistuttaa vähän pallokalaa tai merisiiliä!:D

violetti meikki

Nyt alan pakkailla huomista varten, sillä lähden aamulla jälleen Jonnan hellään huomaan yöksi. Luvassa olisi biletystä MTL-tyttöjen kanssa, farkkujen sovittamista ja vähän kirppistelyäkin. Mukavaa iltaa kaikille, ja koettakaa kestää. Kohta on jo viikonloppu.:)