Kierrätä vaatteesi KappAhlissa

Jos vaatekaappisi tursuaa käyttämättä jääneitä heräteostoksia tai asuntosi nurkassa on kirpputorikassi, jota et vaan saa aikaiseksi viedä myyntiin, tänä viikonloppuna kannattaa poiketa joissakin Jyväskylän KappAhl-liikkeistä.

KappAhl ja Karjalan Apu ry. Ovat järjestäneet keräyksen, jossa otetaan vastaan puhtaita ja ehjiä miesten, lasten ja naisten vaatteita. Myös hyväkuntoiset liinavaatteet ja kengät ovat tervetulleita. Tavaralahjoituksia Karjalaan otetaan vastaan kaikissa Jyväskylän liikkeissä liikkeen aukioloaikoina perjantaista sunnuntaihin. Myös perheen pienemmille on paikan päällä tarjolla kaikenlaista puuhaa, jolloin vanhemmat voivat kierrellä liikettä kaikessa rauhassa.

Arvokkaimpia vaatteita ei luonnollisesti kannata lahjoittaa pois, jos niistä voi saada esimerkiksi Huuto.netissä hyvän hinnan. Ne ehjät, mutta väärän väriset, pieneksi jääneet tai tylsiksi muuttuneet trikoopaidat ja muut perusvaatteet sen sijaan kannattaa tuoda hyväntekeväisyyskeräykseen. Ei niistä kirpputorilla kuitenkaan saa edes euroa vaatteelta. Lisäksi hyvän asian tukeminen tekee itsellekin hyvän olon.”

*Juttu on julkaistu viime viikonloppuna eli sen aihe on vanhentunut.