On aika tarkastella viikon parhaita, vaikkei tämä viikko ole vielä edes ohi. Nyt on vaan niin hyvä fiilis, että nämä asiat on pakko jakaa jo tässä vaiheessa viikkoa!:)

Viikon paras tekniikkahankinta on uusi matkatietokoneeni eli pitkäaikainen unelmani MacBook Air. Vain 11-tuumainen söpöliini pitää minulle jatkossa euraa junassa, jotta en enää heitä hukkaan niitä hyviä inspiroitumisia. Tuota pienempi kone olisi jo liian pieni, mutta isompi liikaa mukana kannettavaksi. Vauveli painaa 6 grammaa yli kilon, joten se on täydellinen. Korkokengä on demonstroimassa vauvelin pientä ulkomuotoa.

Macbook Air 11

Viikon paras suoritus oli erään helvetillisen kentän läpi pääseminen Angry Birds -pelissä. Nyt se on kuitenkin takana, mutta kuten arvata saattoi, jumituin vähän vaikeampaan kenttään. No, kai elämässä pitää olla haastetta…

Viikon paras oivallus oli ehdottomasti se, että läheinen Kalaliike Mäkinen tarjoaa joka päivä tuoretta sushia. Tarjolla olevista herkkupaloista voi kasata haluamansa annoksen. Minä valitsin joka lajiketta yhden ja vähän päälle. Enpä ollut (tietääkseni) aiemmin edes maistanut miekkakalaa. Voi nam!

sushiaamupala

Viikon paras löytö omasta vaatekaapista valehtelematta kymmenen vuotta vanhat housut. Valkoiset housut on ostettu aikanaan H&M:n Rocky-mallistosta (vai mikä alamerkki sen nyt olikaan) ja ne ovat prikulleen tämän kevään muodin mukaiset. Housuissa on leveät puntit, normaali vyötärö ja muutenkin kiva malli. Bonuksena housujen punteissa on suloiset nepparit. Kuvamateriaalia saatte heti, kun mahdun housuihin ilman verenkierron katkeamista.;)

Viikon paras lahja on samaiselle ystävälle, jota lahjoin myös juustokakulla, ostettu koru. Toivon sydämestäni, että korun saaja arvostaa lahjaa. Tähän postaukseen paketti pääsi lähinnä tuon paketointiratkaisun vuoksi. Naistenlehden sivu ja musta nauha toimivat jotenkin kivan kömpelösti yhteen.

lahja rakkaalle

Viikon paras tunnustus. Varastin tämä postausidean jälleen Sallalta. Kiitos ja anteeksi.