Lähdin aamulla keskustan KappAhliin ison vaatekasan kanssa. OFW-kassini oli täynnä vaatteita, joista halusin eroon ja joita joku muu tarvitsee minua enemmän. Toinen kassi sisälsi ystäväni vaatteita. Aamuisen hurjan sisäpyöräilytreenini jälkeen säntäsin kotiin suihkuun ja syömään. Naaman punotus laski onneksi jo peräti tunnissa ja sain itsestäni ihmisen näköisen. Pelkäsin ensin, että joudun lähtemään hehkuvan punaisena kaupungille.

lahjoituskassit

Päivän asukseni valitsin korolliset, mutta mukavat saappaat. Niiden kanssa sopii parhaiten denim, joten alaosaakaan ei tarvinnut kauaa miettiä. Loppu asu kasaantuikin sitten vähän itsestään. Pidin itse erityisesti noiden pinkkien kynsien ja turkoosien sormuksen tuomasta kontrastista muuten maanläheiseen tyyliin. Päivän yllätys oli ehkä se, että tuota otsatukkaa voi pitää vieläkin alhaalla. Koska se oikein kasvaa yli?:D Ai niin, kiitos Tigin Masterpiece-hiuslakan, tuo kampaus on vielä nytkin aivan täydellinen!

kappahl-reissu1

kappahl-reissu2

farkut – H&M

toppi – H&M

kengät – 2nd hand

sormus – H&M

laukku – Asos

Keskustassa suntasimme heti Sokokselle syömään. Tarjolla oli lohikeittoa ja ihastuin noihin rapeakuorisiin sämpylöihin niin, että ostin niitä kotiinkin. Tämä kuva taisi muuten narauttaa minut heti siitä, että kaupungilla mukanani oli pienen käsilaukun vuoksi pokkari eikä järkkäri. Pah, itse olet keltainen ja sekava!;)

lohikeitolla

Jyväskylä keskustan KappAhl oli vähän yllätys, sillä odotin, että paikalla olisi enemmän ihmisiä. En tiedä, paljonko porukkaa on käynyt kierrättämässä eilen tai aamulla, mutta minun aikanani liike oli aika tyhjä. Vaatekärryssä oli ennen meitä kaksi pientä pussukkaa, vähän nauratti jättää nuo turbosäkit tuonne. Toivottavasti vaatteita on tullut jo monta kärryllistä. Vinkkaanpa muuten tässä, että vaatteita tuoneiden ihmisten ei todellakaan tarvinnut lähteä tyhjin käsin kotiin. Kannattaa siis viedä niitä turhia vaatteita, kenkiä ja liinavaatteita tuonne. Kamala, kun olen niin väsynyt, että jauhan koko ajan samoja juttuja vähän eri muodoissa.

kappahlissa

Vaatteiden roudaamisen lisäksi kaupunkipäivällämme oli toinenkin tehtävä. Etsimme ystävälleni loppunäyttöön mekkoa ja samalla, kun Veera löysi unelmiensa mekon, minä sovittelin liikkeen rumimpia luomuksia. Vai mitä tykkäätte tästä yläosasta?:D Se oli melkein yhtä leveä kuin mekon helma. Plussaaa rumista rintsikanolkaimista ja liian isosta koosta.

muhkumekko1

Tästä tuli nyt vähän tällaisnen päivä kanssani -postaus. Olen aivan poikki aamuisesta treenistä ja kaupungilla kävelemisestä. Nyt teen äkkiä jotakin herkkuruokaa itselleni ja otan vain rennosti. Huomenna kuulette lisää aamun pyöräilyurakastani. Vielä ehtii muuten mukaan kierrättämään, sillä kierrätystempaus jatkuu vielä huomisen ajan! Kuinka moni teistä kävi tai aikoo käydä viemässä vaatteitaan kierräterräväksi tai edes kurkkaamassa menoa?:)