Heti tähän alkuun tärkeä muistutus. Huuto.netissä olevien kenkieni huutoaika loppuu tänään. Varmista siis heti, että saat haluamasi huutamalla kohdetta tai ostamalla se Osta heti! -hinnalla. Muistutuksena vielä kerran, että kun ostat kaksi tuotetta Osta heti! -hinnoilla, saat edullisemman tuotteen hinnasta 25 % pois. Ja huutamaan pääset tästä linkistä.

Sitten asiaan. Naistenpäivän kunniaksi tahtoisin esitellä teille ihania pinkkejä asioita elämässäni. Luonnollisesti sekä pokkarini että kännykkäni ovat molemmat pinkkejä, mutta lähiaikoina elämääni on ilmestynyt muutama pinkki ihanuus lisää. Pinkki on kuitenkin yksi naisellisimmista väreistä kautta aikain, joten se ansaitsee ehdottomasti oman postauksen. Omassa elämässäni on aina ollut paljon pinkkiä, joten minulle tämä väri on aivan erityisen rakas.

Lumene Natural Code Smile Booster

Lumenen lähettämän Natural Code -sarjan Smile Booster huulikiilto pääsi meikkipussiini kertarykäisyllä. Sain huulikiillon neljässä eri värissä, mutta tämä pinkki (Wild Raspberry) heti sydämeni kirkkaanpinkillä värillään ja villivadelman tuoksullaan. Kiilto sisältää sekä A- että E-vitamiinia, joten se tekee huulille hyvää. Huulikiiltojen mukana tuli muutakin kivaa testiin, mutta niistä teen ihan oman postauksen. Luvassa on meinaan ratkaisu niillä, joiden luomilla luomiväri ei kestä edes sitä kahdeksan tunnin työpäivää.:)

Comfort Sensations Concentrate

Tiedättekin jo ehkä etukäteen, että rakastan tuoksutella kaikkea. Comfortilta saamani Sensations-sarjan huuhteluaine oli myös rakkautta ensinuuhkaisulla, sillä minä ainakin tahdon vaatteisiin mansikkaisen tuoksun sen tylsän “hajusteettoman tuoksun” sijaan. Kyllä vaatteetkin ansaitsevat hemmottelua ja siinä missä hellin kenkiäni hoitoaineilla, hellin vaatteitani huuhteluaineella

BagBod Leather Medium

Sitten se pinkkien ihastusteni kuningatar. Ostin itselleni hetken mielijohteesta naistenlehdissä hehkutetun RedDogin BagPodin! Värivalintaa en miettinyt hetkeäkään. Tämän ihanan pehmeän ja laadukkaan nahkalaukun idea on siis se, että tänne pakataan kännykkä, kalenteri, kotiavaimet ja kaikki, mitä käsilaukussaan nyt tahtookin kantaa. Kun asu vaihtuu ja sen mukana käsilaukku, tavaroiden yksittäisen siirtelyn sijaan nyt tarvitseekin vain siirtää BagBod-käsilaukunjärjestäjä laukusta toiseen.

Tästä kaunottaresta kerron vielä lisää myöhemmin tänään, joten pysykää linjoilla. Varsinkin, jos himoitsette itselleni tällaista.;) Mutta siihen asti, hyvää naistenpäivää!<3