Kyllä nyt on herkkupeppu onnellinen! Muistatte varmaankin, kun vähän aikaa sitten menetin sydämeni DOPS-kekseille? Ostin siis keksejä, ihastuin niihin ja liityin niiden faniksi Facebookissa. Fanisivuilta löysin kekseihin liittyvän kilpailun, johon sitten hetken mielijohteesta osallistuin. No, sähköpostiini kolahti pian ilmoitus, että olin voittanut keksikilpailun viikkoarvonnassa laatikollisen keksejä. Voiko tällaista edes tapahtua!:D Kuvaani saa muuten äänestää edelleen täällä painamalla siitä oranssista napista, sillä pääpalkintohan arvotaan vasta myöhemmin.

keksivoitto

Kantolan keksit

Sanonpahan vaan, että jos joku ei tule piilottamaan noita herkkuja, tätä blogia pitää pian hyvin lihava, mutta onnellinen tyttö. Tällä hetkellä pitäjä on vain hieman turvoksissa, mutta suunta on hyvä. Vaikka ehkäisyrengastarinassa tulikin vastoinkäyminen Nuvaringien loputtua koko Suomesta, jatkan niiden käyttöä taas kuukauden päästä. Kutistumisoperaatio on vähän pausella pakon edessä, mutta eiköhän sekin kohta jatku. Tilanne vaikuttaa siis hyvältä ja hyvä niin.

Olin suunnitellut käyväni tänään kaupungilla hakemassa noita kyseisiä renkaita lisää. Tajusin kuitenkin, että koska renkaita oli kerrottu tulevan lisää maanantaina, apteekissa saattaisi ola muutama muukin niiden perässä. Siirsin siis reissuani suosiolla myöhemmäksi tälle viikolle ja pyhitin aamupäivän hiusvärini muuttamiselle. Varastossani oli sekä punainen että ruskea väri, mutta olen vielä hetken tylsä ja muutan tyyliäni vasta keväämmällä. Pienenä vinkkinä muuten muillekin kotivärjääjille, että vedenkestävän meikin poistamiseen tarkoitetut öljylaput toimivat hyvin ihon putsaamiseen kestoväristä. Jos siis joku roiskii sitä allekirjoittaneen tavoin vähän muuallekin kuin hiuksiin.;)

Vival Oil Touch

muovipussikasvonaamiomonsteri

“Täh? Eikö muut muka anna värin vaikuttaa muovipussissa ja laita kasvonaamiota sen vaikutusajaksi kasvoilleen? Ite näytät hassulta!:D”

Koska lämpöasteet olivat tänään suunnilleen nollassa, puin ylleni kevyttä ja mukavaa vaatetta. Tuo Bestsellersin antama  koru ei oikein ollut edukseen aamun kuvissa, joten otin sen tänään mukaan päivän asuuni. Samalla neitsytmatkalle pääsi pitsiliivini. Löysin tämän eBaysta, mutta nyt huomasin, että H&M:lle on tulossa lähes identtisiä myyntiin. Jotenkin tämän päivän asukuvistakin tuli normaalia parempia. Alkaa jo pelottaa näin hyvä fiilis!:D Hymiöitäkin tulee viljeltyä normaalia enemmän, mitä ihmettä täällä tapahtuu.

Hiuksista tuli tosiaan aika tummat, mutta tykkään niistä kovin. Tällä hetkellä ihmettelen vaan, kun otsatukkani ei kasva ulos mallista ja pituudeltaan. Leikkautin sen kuitenkin aika tasan kaksi kuukautta sitten, mutta se vaan pysyy hyvässä mitassa. Uskomatonta! Ai niin, pitäisi varmaan koettaa saattaa hiuslakkatesti loppuun vielä, kun otsista voi pitää alhaalla. I´ll try my best.;)

huippunaamaaamu

hippipupu

toppi – H&M

liivi – H&M

farkut – Vero Moda

kengät – H&M

kaulakoru – Pieces (saatu)

laukku – o.i.s

Tämän illan ohjelmassa tenttimateriaalin lisäksi on pikasiivousoperaatio sekä meikkilaatikon inventointia. Tämä kämppä tarvitsee paremman järjestyksen ja nyt on fiilistä luoda sellainen. Myös bloggausinto on huipussaan, kuten olette ehkä saattaneet huomata. Tänään voisin myös kokkailla hieman pidemmän kaavan mukaan. Ei sillä, että tekisin kaikkein lukemisen välttämiseksi. Hemmetin analyyttisen kemian kurssi!

Loppuun vielä hyviä uutisia. Näin kivan päivän kunniaksi kaikista Huuto.net-kohteideni hinnoista lähtee osa pois. Kun ostat kaksi tuotetta Osta heti! -hinnoilla, saat edullisemman tuotteen hinnasta 25 % pois. Tarjous on voimassa 9.3. (ylihuomiseen) asti eli siihen asti, kun viimeiset kohteet sulkeutuvat. Jos haluat hyödyntää edun, mainitse tästä, kun vastaat meklarin sähköpostiviestiin huutosi jälkeen. Ja nyt kun mietit, huutaisitko jotakin, niin huuda ihmeessä. Tästä ei tarjous enää parane eli nyt kannattaa toimia!:)