Allekirjoittaneella on paha postausripuli eli tätä tavaraa tulee nyt hurjalla tahdilla. Pahoittelut! Monitoimimekostani kysellään sen verran tasaisin väliajoin, että tein siitä äsken uuden postauksen. Mekko on esiintynyt kahdessa eri värissä mm. noissa alla olevissa asukuviassani. Kuten huomaatte, siinä on hoikistava eli vyötäröä korostava leikkaus ja muutenkin se istuu todella hyvin. Molemmille väreille on ollut käyttöä, vaikka pelkäsin tuon kermanvärisen kanssa ensn tehneeni virheostoksen. Punaisten hiuksieni kanssa se pomppasikin sitten ahkeraan käyttöön. (Tuota hiusväriä on muten vähän ikävä, nyyh.)

monitoimimekko solmiminen

Päivitin äsken syyskuussa 2008(!) julkaistun monitoimimekon sovituspostauksen isommilla kuvilla, jotta voitte kurkata lisää mekon erilaisia käyttötapoja. Blogin siirron aikana vanhojen postausten kuvat pienenivät typerästi, joten korjasin nuo nyt manuaalisesi, mitä en yleensä tee. Älkää kiinnittäkö tuossa vanhassa postauksessa huomiota asusteisiin tai mallin naamaan. Tuo on tosiaan vanha postaus, sitä ei saa kommentoida!:D Hermoilenko lisää?

monitoimimekko halens

Koska joku kuitenkin ihastuu tähän suosikkimekkooni, selvittelin vähän, mistä sellainen kannattaisi tilata. Halensilla on tarjous ja tuota monitoimimekkoa voi tilata täältä alkaen 9,95 euron hintaan. Värivaihtoehdot näkyvät yllä ja saatoittekin huomata heti, että (mustaa lukuun ottamatta) valkoisen ja beigen kaltaisissa perusväreissä mekkoa ei ole saatavilla. Värejä rakastavan kannattaa siis suosia Halensia, jos vaan lemppariväri löytyy valikoimista. Itsekin saatoin aamulla langeta tilaamaan uuden mekon tuon edullisen hinnan vuoksi.

Omat monitoimimekkoni ovat molemmat American Apparelilta ja sitä versiota voi ostaa täältä. Värivaihtoehdotkin ovat laajemmat, mutta se näkyy myös mekon hinnassa. Tällä hetkellä hinta on näköjään kunnioitettavat 43 euroa. Noita sitomisoheita kyselleille tiedoksi, että AA:n nettisivuilta mekon kohdalta niitä pitäisi löytyä ihan videomuodossa.

Tähän loppuun voisin vielä huomauttaa, että sitä kreikkalaistyylistä monitoimimekkoa voi American Apparelin riistohintojen sijaan koettaa huutaa minulta edullisempaan hintaan täällä. Toisin kuin tuossa toisessa mallissa, tätä mekkoa on saatavilla vain one size -koossa, sillä sen voi sitoa ylleen lähes minkä kokoinen ihminen tahansa. Suosittelen!:)

(kuvat täältä)