IMG_5231

Kävin Bestsellersin Blog Dayssa katsastamassa, mitä kevät tuo tullessaan. Bestsellersin allahan ovat mm. Vila, Only ja Selected Femme, joten heidän tapahtumissaan näkee aina kätevästi onen merkin tulevat mallistot kerralla. Vähän syksyäkin oli jo näytillä, mutta ei mietitä vielä sitä.

Tarjolla oli odotetusti vähän kaikkia kevään trendejä ja joitakin enemmän kuin joitakin. Ensimmäisenä katsastin maanläheisen tyylin, joka koostuu siis mm. ruskeasta nahasta, pitsistä, vaaleista vaatteista ja denimistä. 70-luku näkyy vahvasti vaatteiden  leikkauksissa ja varsinkin asusteissa. Hipahtava maalasromantiikka on ollut mieleeni jo hetken ja tämä rakkaus taitaa vain vahvistua ajan kanssa.:)

IMG_5226

IMG_5254

IMG_5223
IMG_5257

IMG_5252

IMG_5243

Pahoittelut, että tuo moderni “SukuLaku-mekko” eksyi äskeiseen kategoriaan, mutta se nyt vaan oli söötti. Hipahtavaa maalaisromantiikka tyyliltään edustaa seksikäs bloggaajakollegani Sjallis!:D Ei vaan. Onhan tämä höpsö kuva, mutta oikeasti voisin tehdä vaikka mitä tuon Sallan pitsilaukun eteen. Se on IHANA.

IMG_5248

Tässä välissä suoritettiin muuten perinteinen ravintotankkaus. Olisin voinut vannoa, että tarjolla oli ananasta, mutta tuo keltainen kasa olikin juustoa. Hyvää sellaista, tosin. Macaron-leivoksista en sano muuta kuin että Mimmi oli oikeassa – pistaasi rokkaa!

IMG_5229

IMG_5230

Seuraava kevättrendi on oma suosikkini eli kirkkaat värit. Niitä löytyi showroomilta ihanan paljon ja ainakin tuo pinkki toppi ja keltainen mekko meinasivat lähteä heti mukaani. Asusteissa värejä oli aika vähän, mutta eiköhän niitäkin ala ilmestyä pian. Ainakin toivon niin. Sisäänostajat, näitä kauppoihin ja äkkiä!

IMG_5255

IMG_5244
IMG_5241

IMG_5240

Kirkkaita värejä bloggaajatytöistä edusti Laura, joka ilmestyi paikalle ihanien hiustensa kanssa. Miksi allekirjoittanut jumittaa aina tylsissä väreissä eikä koskaan kokeile mitään noin räväkkää. Olen tylsä.:/

IMG_5261

Viimeinen kevätrendi eli valkoinen väri oli hieman hukassa. Löysin tasan yhden ihanan valkoisen mekon ja sen kuvattuani päädyin leikkimään löytämilläni kivoilla aurinkolaseilla. Aivan kuin pikkulapsilla, myös minun keskittymiskykyni on rajoitettua laatua.;)

IMG_5227

IMG_5224

IMG_4611-520x693

Löysin itsestäni kuvan noissa laseissa Sallan postauksesta ja pöllin sen. Pahoittelut, muru!:)

lahjakassi bestsellers

Lahjakassista paljastui Selected Femmen beige toppi ja Piecesin suloinen hammaskoru. En tiedä, onko tuo tarkoitettu näyttämään sellaiselta, mutta hammas siitä tulee mieleen. Showroomilta jäi hyvä maku suuhun ja alan nyt tosissaan totutella pillifarkkujen sijan leveämpiin puntteihin ja lahkeisiin. Myös värejä aion haalia itselleni lisää. Yhteenvetona voin todeta, että kevät 2011 näyttää hyvältä!:)