TheGorgeousBlogger

The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat.

Milloin aloitit blogisi?

Jouluna 2007. Ellen nyt aivan väärin muista. Koetin googlettaa vastausta, mutta en löytänyt sitä.;)

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Lyhyesti sanottuna kaikkea elämääni liittyvää. Tai kaikkea, miinus mahdollista parisuhdetta ja perheasioita. Niiden käsittelyyn vedän rajan nykyään.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

No täällä harrastetaan aika vähän sensuuria. Siinä missä osa blogeista keskittyy positiivisiin asioihin syystä tai toisesta, täällä valotetaan niitä elämän varjopuoliakin. Tosin pidän blogiani sellaisena paikkana, jonka kautta koeta jakaa positiivisuutta muille.:)

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Lueskelin muiden blogeja ja ajattelin, että olisi mukava kuulua joukkoon.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Tällä hetkellä tahtoisin uuden ulkoasun, uudistaa ja siivota kategoriat ja poistaa vanhoja postauksia. Olen kuitenkin laiska, joten sellaista tuskin tulee tapahtumaan.

Kiitokset tästä palkinnosta Katjalle. Itse annan sen Minna Cestille, Bealle, Midinetille, Virvelle sekä Nadjalle. Pahoittelut, jos olette jo saaneet palkinnon muualta. Reilun viikon flunssa on hieman rajoittanut blogien lukemista.:)