Jokainen, joka tuntee minua vähänkään tavallista enemmän, tietää appelsiinikammoni. Oikeastaan kammo oli alunperin mandariineihin, mutta olen laajentanut sen koskemaan kaikkia oransseja sitrushedelmiä. Ihan rehellisesti muuten, erottaako joku muka mandariinit, satsumat ja ne muut pikkuiset toisistaan? No kuitenkin, sitruskammoni alkoi teini-iässä, kun minut ennen erästä leikkausta nukuttanut nainen oli syönyt taukohuoneessa mandariineja ja viimeinen asia, jonka hereilläoloajastani muistan, on niiden pistävä tuoksu. Leikkauksen jälkeen sitrustuoksu onkin aiheuttanut aina minulle joko lievää huimausta tai pientä pahaa oloa. Kiitokset siis tästä!

appelsiini

Tänään kuitenkin ylitin itseni kaupassa, sillä ostin 1,5 kiloa appelsiineja. Oikeastaan tämä urotyö alkoi jo eilen, kun ystäväni opetti minua käsittelemään appelsiinia ilman, että se kamala haju jää käsiin. Kyllä vaan, söin sen pirulaisen haarukalla!:D Seuraavaksi aion murskata viattomia aplareita blenderillä päästäkseni eroon tästä traumasta.

Tämä keskiviikko oli muuten ensimmäinen päivä aikoihin, kun avasin vaatekaappini ovet. Pukeutumisfiilis ei ole ihan vieläkään löytynyt, mutta hiljalleen se alkaa raahautua takaisin paikalleen. Tällä hetkellä tahdon ylleni lämpimiä asioita, joten vannon housukerrosten ja lämpimien neuleiden nimeen. Näillä pakkasilla mukavuus voittaa ulkonäön 100-0, kuten kuvista näkyy. Hiuksetkin pidetään auki ihan vain siksi, että ne lämmittävät. Kun yölämpötilat alkavat lähestyä neljääkymppiä, aamulla ei juurikaan ole motivaatiota raahautua yliopistolle. Onneksi ei tämän taudin vuoksi ole hetkeen tarvinnutkaan raahautua.

kylmyys

flunssanassu

neule – Ellos

farkkuleggarit – H&M

kengät – Clou

Nassu ei ole vieläkään kuvauskunnossa. Univelka loistaa kilometrien päähän ja iho on niin kuiva, että se lähtee kohta irti. Tarvitsisin totaalisen rentoutumispäivän kasvohoitoineen ja hierontoineen, jotta saisin tämän jumituksen pois. On muuten kiva napsia asukuvia, kun luonnonvalo riittää valaisemaan tasan yläkropan, mutta salamalla kuvista tulee ihan karmeita. Äh, lisää säätöä vaan. Kuinka helppoa elämä olisikaan, kun aina olisi samanlainen sää eikä kameraa tarvitsisi koskaan säätää. Tässä siis syy superhienoihin ylhäältä keltaisiin, mutta alhaalta sinisiin asukuviin. Ei jaksa.

talvibootsin pohja

Loppuun pieni pyyntö. Voisiko kaikkiin talvikenkiin tehdä suosiolla tehtaalla valmiiksi tällaiset pohjat, niin niitä ei tarvitsisi teettää suutarilla kalliilla hinnalla? Kiitos!