Tässä alkaa jo vähän kevätfiilis kukkia. Flunssa on vielä niskan päällä, mutta tunnen sen jo helpottavan. Joudun silti keskittämään kaiken tahdonvoimani, etten kaiva ballerinoja ja muita keskenkiä esiin ja syöksy niiden kanssa ulos. Se saattaisi olla kohtalokasta, sillä lämpömittari näyttää täällä Jyväskylässä hurjaa 17 asteen pakkasta. Onneksi edes aurinko paistaa!

Kevätmieli inspiroi minua kuvaamaan keväisiä asioita. Ei toista ilman ensimmäistä eli vuorossa pariskuntia, jotka toimivat parhaiten yhdessä, toisiaan tukien. Kuka sitä nyt yksin jaksaisi olla, joten on kiva, että kivoille jutuille löytyy kivat kaverit. Samalla tapaa, kun joitakin vaatteita päätyy käyttämää aina yhdessä, myös kosmetiikka ja asusteet saattavat muodostaa välillä täydellisiä pariskuntia. Tässä muutama viime aikoina paljastunut kohusuhde.;)

pariskunnat1

Escadan uusi kesätuoksu Taj Sunset on hyvin samanlainen kuin vuosien takainen kesätuoksusuosikkini Tropical Punch. Tästä uudesta tuoksusta löytyy mm. mangoa, nektariinia, veriappelsiinia ja vadelmaa. Tuoksucocktailille kaveriksi sopii Mavalan viime kesän hittikynsilakka tangerine. Tuoksupullon ja kynsilakan värimaailmat ovat hyvin samantyyliset, keltaisen ja oranssin sävyt tuovat mieleen kesän ja lämmön. Molemmat tuotteet on saatu blogin kautta.

pariskunnat3Löysin vihdoinkin ne täydelliset prätkäsaappaat! Cloun mustat nahkabootsit istuvat jalkoihini kuin unelmat. Prätkäbootsikuumeesta saan kiittää minut sovitusvaiheeseen asti saattaneen Veeran lisäksi Olivian bloggaajia Stellaa sekä Nelliinaa, joten bootsini pariutuvat uusimman Olivia-lehden kanssa. Ennen käytin vain normaaleja bootseja (eli ns. cowboy-mallisia), mutta jotenkin nämä tylpemmät jäivät alitajuntaani vaikuttamaan vähän liian vahvasti. Onneksi nämä löytyivät DinSkon alesta puoleen hintaan. Kiitos kenkien hankkimisesta menee puolestaan Ninalle, kengät meinaan myytiin loppuun hurjaa vauhtia enkä itse tajunnut ostaa niitä Helsingistä heti, kun niihin törmäsin.

pariskunnat2Marimekon silkkihame tai -mekko on värimaailmaltaan korallisen viehkeä ja se suorastaan huutaa seurakseen nörttityylisiä feikkilaseja, jotka ostin Oslon Cubuksesta. En ole vielä päässyt tuon hamosen kanssa ihan sinuiksi ja jos en opi käyttämään sitä, saatan joutua myymään sen. Helpolla en kuitenkaan aio luovuttaa, sen verran kivat värit tuossa hameessa on.:)