Isadoran meikkipaketista, joka postista tässä vähän aikaa sitten tupsahti, löytyi kaksi Moisture Perfect Lipstick -huulipunasarjan nudehuulipunaa. Jos kirkkaanpunaiset tai tummaa luumua väritykseltään muistuttavat huulet tuntuvat liian huomiotaherättäviltä, tässä saattaa olla ratkaisu ongelmaan. Punat ovat hyvin erilaisia, vaikka samaan kategoriaan ne niputankin.

isadora nude glow lipstick

Vaaleampi nudesävy on nimeltään osuvasti nude glow ja se kuvaakin punaa melko täydellisesti. Vaaleana kimaltava puna on hieman juhlava, mutta ei liian. Se toimii siis mainiosti arkipunanakin, vaikka kiilto ja kimallus usein juhliin yhdistetäänkin.

isadora nude cream lipstick

Tummempi nudepuna on vahvasti ruskeansävyinen ja juuri sen värinen, että äitini nyökyttelee tyytyväisenä tietokoneellaan. Juuri tällainen puna on maltillinen valinta, mutta silti kaunis. Se ei pomppaa silmille, mutta tekee meikistä huolitellun. Helppo sävy käyttää, sillä tämä on ainakin minulla lähellä omien huulteni sävyä.

Kertokaahan siis, tahtoisitteko itselleni mieluummin vaaleana kimaltavan nude glow -sävyn vaiko luonnollisemman ja hieman tummemman nude creamin? Näytätte sen verran huulipunattomilta siellä koneillanne, että pistän täältä sunnuntain kunniaksi matkaan yhden kumpaakin sävyä eli kaksi onnekasta lukijaa voittaa haluamansa huulipunasävyn itselleen kommentoimalla tähän postaukseen, kumpi vie voiton huulipunataistelussa. Osallistumisaika päättyy ensi sunnuntaina eli 19.9.2010 kello 18:00. Taistelu alkakoon!

Psst! Huudettavat vaatekohteeni sulkeutuvat tänään Huuto.netissä, joten nyt kannattaa toimia.:) HUUDA SIIS!