Pah, näitä päiviä! Kuten huomaatte, asukuvia ei ole juurikaan tiputellut tänne blogin puolelle. Olen pitänyt liian monta päivää putkeen samaa asua enkä ole saanut sitä edes kuvatuksi onnistuneesti! Kotona olen vaihtanut heti ylleni yöpuvun tai treenivaatteet. Pahoin pelkään, että syyskuun loputtua en tahdo nähdä tämän haastetehtävän vaatteita vähään aikaan.

Piti vielä mainita, että tässä asukuvassa huulillani on se tummempi nudehuulipuna, jonka voi voittaa itselleen huulipunataistelussa. Valitettavasti mallin iholla on meneillään syyskuoriutuminen, joten lähikuvia ei heru.

valkoista

farkut – H&M

toppi – H&M

kengät – eBay

bleiseri – Zara

Se valkoinen mekko, jonka päälle joku läikytti jotakin punaista baarissa, on muuten edelleen käyttökelvoton. Se pyöri koneessa valkopyykin seassa pitkän ohjelman, mutta punainen tahra ei edes haalistunut. Onpa mukava tilanne, kun vaatevarasto on rajoitettu kuuteen vaatteeseen, joista yhtä ei voi edes käyttää. Löytyisikö hyviä vinkkjeä, joilla tuon mekon saisi takaisin valkoiseksi vähällä vaivalla?

Lisää päänvaivaa aiheuttavat nuo farkut, jotka ovat oudosti venähtäneet tämän parin viikon aikana. Vannon, etten ole käyttänyt niihin huuhteluainetta! Juurikasvukin tökkii, mutta onneksi sain loppuviikolle kampaaja-ajan. Tuntuu, että tällä hetkellä asiat tökkivät enemmän kuin etenevät, mutta eiköhän se taas tästä. Viimeistään lokakuun alussa, kun saan vaatekaappini sisällön takaisin käyttööni.:)

Vähän pitää antaa noottia yliopiston ruokalalle kasvislasagnesta. Juustokastike puuttui kokonaan ja pastalevyt eivät olleet aivan kypsiä. Itse lasagnepala taas oli niin valtava, etten jaksanut edes syödä sitä, joten siinä vaiheessa, kun tajusin lasagnen laadun ei-niin-hyväksi, en jaksanut enää valittaa ja pyytää uutta palaa. Muistin ruokapöydässä kokeilleeni aiemmin samaa ruokaa yliopistolla ja se oli silloinkin melkoinen pettymys. Eipä alkanut kovin vahvasti tämä kasvisruokaviikko yliopiston puolelta, mutta onneksi aina voi kokkailla itse!

sweet peach oriflame

Sisäinen lapseni tilasi muuten oriflamelta The Babes -sarjan tuoksun ja se saapui eilen postin mukana. Valitsin kolmesta tuoksuvaihtoehdosta itselleni Sweet Peach -nimisen persikkaisen tuoksun, jonka pullon saa koristella itse. Joskus meidän “aikuistenkin” pitää vähän hassutella. Muuten sekoaa takuulla pää.;)