Tahdon jakaa teidän kanssanne muutaman jutun, johon olen tällä hetkellä ihastunut. Harva tunne voittaa sitä, kun innostuu jostakin ja tahtoo jakaa innostuksensa koko maailman kanssa. Onneksi minulla on siihen mahdollisuus blogini kautta, sillä tälläkin hetkellä olen ihastunut…

* lenkkeilyyn. Ulkona tuoksuu niin ihanan kirpeä syksy, että sisäliikunta ei juurikaan houkuta. Tämä tulee kyllä talven lähestyessä muuttumaan, mutta tällä hetkellä kannatan ulkoliikuntaa ja raikkaan hapen tankkaamista.

* unhear it -nettisivustoon, jonka ainut tarkoitus on poistaa päästäsi se typerä biisi, joka siellä jostain syystä soi. Riskinä on tietysti, että sivustolla soiva biisi korvaa aiemman biisin eli ns. korvamadon. Täytyy sanoa, että minun kohdallani kävi juurikin näin ja hyräilin vuorokauden ajan Macarenaa tuon typerän sivuston takia. Silti se on mahtava!:D

* värikkäisiin huuliin. Nyt, kun vaatevalikoimani on rajattu syyskuun ajaksi, olen leikitellyt kotona erilaisilla huulikiilloilla. Niitä tullaan varmaankin näkemään syksyllä runsaasti käytössäni, ainakin toivon niin. Kuvan huulet ja kynnet ovat peräisin Isadoran lahjapaketista. Saman sarjan Wig Wham -ripsari ei taida kyllä olla allekirjoittaneen juttu, en vaan osaa ajatella, että tarkoituksella tehdyt klimppiripset olisivat kivat. No muta, tulipahan testattua sekin silti.

grape jams by isadora

* Janneen, joka ei ole mikään keskiverto jannu.;) Vaatteita rakastava ja kivasti kirjoittava söpö poika viihdyttää minua blogillaan nykyään aika usein, vaikka ei sitä itse taida tietääkään. Tai siis ei tiedä, sillä en ole koskaan uskaltanut kommentoida. Stalkkaavat täti-ihmiset saattavat olla pelottavia nuoren pojan mielestä!

* uusien asioiden korkkaamiseen. Teepaketin ensimmäinen teepussi, uusi kasvojenpuhdistusgeeli tai käyttämätön kenkäpari. Kaikki nämä saavat oloni lapsellisen innostuneeksi. Olo on kuin jouluna, kun jotakin pääsee kokeilemaan ensimmäistä kertaa.:) Seuraavana vuorossa blogimiitistä voitetun Clarinsin kasvojenhoitosarjan korkkaaminen.

clarins paris

* eBayhin. Koukussa ollaan jälleen! Tällä hetkellä haussa ovat täydelliset nahkasaappaat ja ehdokkaita löytyikin onneksi muutama pari. Kyylään sekä UK– että US-versiota eBaysta, ettei elämä kävisi liian helpoksi.;)

* Duffyyn. Ulkoinen kovalevyni, joka sisältää kaiken omistamani musiikin, ei ole vieläkään toiminnassa, joten täytin iPodini kaverini koneelta. Olen nyt nautiskellut syysaamuista lenkkipolulla Duffyn seurassa ja ihmetellyt, kuinka olen ennen jumittanut vain kyseisen naisen hittibiiseissä. Suosittelen tutustumaan koko Rockferry-levyyn, sillä se on ihana alusta loppuun!:) Rockeferry-soittolistan löydätte Spotifyn kautta tästä linkistä.

Duffy Rockferry

* Pandan Hurmaavaan Tummaan Peach Passion -suklaaseen. Tämä katosi lähikaupastani jossakin vaiheessa ja nyt, kun huomasin sen palanneen, meinasin pompata riemusta kattoon. Herkkua kuluikin sitten puoli levyä kerralla, niin syksyisen hyvää se on.

* listoihin. Teen niitä koko ajan vain enemmän ja enemmän eikä loppua näy. Nytkin voisin listata kymmenen syytä, miksi listat ovat niin kivoja, mutta se saattaisi olla jo hieman outoa. Kuitenkin, toivottavasti joku tykkää näitä lueskella.:)

(kuva täältä)