kanaleipa

Huomenta taloon! Kokkailin Manulle (nyt voidaan varmaan jo tuttavallisesti käyttää herran etunimeä) muutama ilta sitten herkullisia kanaleipiä. Valmiista leivistä en ehtinyt napata kuvia, sillä ne katosivat parempiin suihin niin nopeasti.:)

Helpot kanaleivät syntyvät kuitenkin paahtoleivistä, joille sivellään pestoa. Sen jälkeen ladotaan leivälle salaatinlehtiä ja ananasta, niiden päälle taas asetellaan ohut kanafilee. Fetajuuston ystävät voivat laittaa kanan päälle justosiivun, jonka kaveriksi sopii tomaatti. Kana kuorrutetaan vaikkapa Satay-kastikkeella ja kookoskastikkesta sekä jogurtista valmistetulla dipillä. Lopuksi leipä nautitaan hyvässä seurassa mahdollisimman sotkuisesti.;)

Nämä leivät ovat niin täytäviä, että ne sopivat vaikkapa lounaaksi salaatin kera. Viettäkäähän aurinkoinen päivä ja muistakaa syödä hyvin!