Viime viikolla viettämäni blogiloman syy oli se, että minulla oli puolen viikon ajan täällä maalla ystävä mukanani. Minusta ei ole kohteliasta kytätä tietokonetta useita kertoja päivässä, jos on seuraa, joten päätin pysyä kokonaan irti blogistani. Veera matkusti kanssani tänne lomailemaan ja toimimaan avecinani eräissä juhlissa. Kysessä olivat Manun (eli erään parhaista ystävistäni) äidin syntymäpäiväjuhlat. Muita ihmisiä ette näissä kuvissa tule näkemään, sillä en jaksanut alkaa kysellä juhlissa, keille kaikille on ok päätyä nettiin.

Siinä vaiheessa, kun Manun piti laittaa juhliin pikkuletit, päätin oman kampaukseni olevan samaa tyyliä. No, Manu hukkasin kuminauhansa, joten edustin yksinäni kieputuskampauksessa juhlissa. Käyhän se niinkin!:D Tästä kasvokuvasta näkee ehkä parhaiten, millainen kampaukseni oli, vaikka tämäkin on hieman epäselvä.

m505

Mistä tietää, että stressasin näistä juhlista niitä järjestäneen ystäväni puolesta? Tietenkin siitä, että suuni ympärille kasaantuu kymmeniä pieniä stresinäppyjä!<3 Niiden ilmestyminen on varma merkki kohonneesta stressitasosta. Luonnollisesti näppylät saavat minut vai stressaaman enemmän ja ihana oravanpyörä on valmis. Mur.

m507

Saatoin myös jännittää hieman minun ja Manun lauluesitystä, joka oli Rihannan Umbrella. Olemme jo aiemmin äänittäneet siitä balladiversion ja nyt muutimme sen lopussa The Baseballsien kivaksi svengiversioksi. Tavallaan esitimme siis kaksi biisiä. Syntymäpäiväsankari muuten kyynelehti aika vuolaasti esityksemme aikana, ei tainnut esitys mennä ihan nuotilleen.;)

m506

Olin pantannut juhliin hankkimaani mekkoa juurikin tätä tilaisuutta varten ja tämän mekon vuoksi stressasin siitä alusmekosta. Nuo kengät ja tuon vetoketjulaukun hankin hetken mielijohteesta Ideaparkista. Tai no, laukkua olin kuolannut jo aiemmin likaisen mustan clutchini tilalle. Kengät taas ovat samaa mallia kuin minulle isoiksi jääneet valkoiset ja pinkit kaksoset. Ne istuvat siis jalkaani täydellisesti, tosin kokoa pienempinä kuin ennen.:)

m502

Nämä asukuvat ovat hieman huonoja valotuksen suhteen, koska toisin kuin muita postauksen kuvia, näitä ei otettu järkkärillä. Näistä näkee kuitenkin asuni kokonaan, joten päästän nämä läpi siksi. Muuten sensuuri olisi karsinut ne pois!:D

m501

mekko – Asos

kengät – Spirit

laukku – Glitter

Säästin parhaan kuvan viimeiseksi. Veera nappasi minusta ja isästäni niin tunnelmallisen kuvan, ettei tämän oikein juuri parempi voisi olla. Alunperin tämä oli ylivalottunut ja punainen, mutta säädin kuvaa hieman ja mustavalkoisena se näyttää suhteellisen normaalilta. Kyllä vaan, olen isin tyttö.:)

m508

Tällaisista isoista tapahtumista on hieman hankala tehdä postauksia, kun julkaisukelpoisia kuvia on niin vähän. Tai jos hyviä kuvia sattuu löytämään, niissä esiintyvät ihmiset eivät halua naamaansa nettiin. Ja blurria en tunnetusti juurikaan harrasta. No, näittepä juhla-asuni ja stressin kaikottua puhjenneen hyvän fiiliksen kasvoiltani.:)