En ole varma, olenko jo joskus aloittanut postauksen näillä samoilla sanoilla, mutta täältä ne taas tulevat. Minä rakastan hapsuja. Tässä vaiheessa sitten ne muutaman lukijat, jotka olen koukuttanut hapsuihin, voivat lopettaa lukemisen oman mielenterveytensä vuoksi. Tiedätte kyllä, keitä olette.;) Luvassa on uusimman hapsuostokseni esittely ja voi pojat, että olen liekeissä! Tein löytöni jälleen kerran eBaysta ja tällä kertaa kyseessä oli varsinainen timantti. Ei hiomaton, vaan kirkkaasti loistava. Olen jälleen kerran myyty.

hapsut

Tämä mekko on Lipsyn VIP-mallistosta ja sen alkuperäinen hinta on 180 puntaa. Nyt sitä löytää jo halvemmalla, mutta Lipsyn omilta sivuilta mekkoa ei enää löydy. Itse maksoin tästä vain vajaa 30€, alkuperäisellä hinnalla en olisi varmasti edes uskaltanut sovittaa mekkoa liikkeessä.

hapsumekko

Päälläni en tätä mekkoa ehtinyt kuvata, sillä Jonnan tuparit, joissa mekko piti korkata, eivät menneet aivan suunnitelmieni mukaan. Junaan piti vaihtaa veturi, myöhästyin yli tunnilla ja lopulta olin niin väsynyt, etten jaksanut vaihtaa Jonnan luona vaatteita, vaan keskityin syömiseen. Saattaa olla, että mekko vihitään käyttöön tällä viikolla, mutta mieluummin odottaisin juhlavampaa tilaisuutta. Mekko jää siis odottelemaan, ehkäpä Jonnan tupareiden vuosijuhlia.;)

JESSICA TAYLOR

Mekon yläosa on hyvin erilainen muihin mekkoihini verrattuna, mutta pidän siitä. Ihastun yleensä klassisiin linjoihin ja leikkauksiin, joten tuo käännetty etumus on varsin tervetullut vaatekaappiini. Välillä sitä haluaa kokeilla jotakin aivan muuta.:) Jessican Taylorin kuva näkeminen sai minut kyllä kieltämättä miettimään, onko tämä sittenkin sellainen mekko, joka on parhaimmillaan vaaleatukkaisen naisen päällä. Sitten päätin, etttä ei todellakaan ole. Sehän on vain asenteesta kiinni!

Tiedän varsin hyvin, että ihooni sopivat kaikki kirkkaat värit, mutta suunnittelin nyt jotakin aivan muuta. Koska itse mekko on väritön eli siinä on vain valkoista ja harmaata ja luultavasti valitsen mekon kanssa mustat kengät, punaiset hiukseni saavat loistaa pääosassa. Tämä olkoon siis virallinen värittömyysmekkoni eli ns. punapäämekko.:)

(kuva täältä)