Eipä sieltä Jyväskylästä tarttunut postimieheltä mukaan juuri mitään. Vähän jotakin kuitenkin, sillä uusin Avonin tilaukseni oli saapunut. Täydentelin aurinkovoidevarastojani ja tilasin samalla itselleni kauniin kesäisen rannerenkaan. Tämä rengas ei kyllä oikeastaan ole rengas, sillä se on takaa auki, mutta mitäs me pienistä.:)

(Vähän hymyilyttää, kun tämä vanhempieni pöytäkoneen näppis on tosiaan aika tahmea ja kirjaimia pitää hakata tosissaan. Unohtui sitten tuo ensimmäinen i-kirjain tuosta pienistä…)

avon_rannerengas

Keräilijäsieluna en voinut jättää saman sarjan korvakoruja tilaamatta. Korujen pinta on käsitelty niin, että killuttimet näyttävät vanhoilta ja käytetyiltä. Juurikin tällaiset korut vetoavat minuun jopa enemmän kuin uutuuttaan kiiltelevät. Näissä on sitä jotakin. Enemmän tietysti arvostaisin jostakin kirpparilta tai ullakolta löytyneitä koruja, jotka ovat oikeasti ajan patinoimia, mutta hätätilassa huijaaminen on sallittua.:)

avon_korvakorut

Vielä kun jaksaisi pukeutua muihinkin rätteihin kuin bikineihin ja panostaa lisäksi tuohon asustepuoleen. Voi siis olla, että nämäkin helyt pääsevät neitsytmatkalleen vasta lähempänä syksyä. Onneksi en ole ainut laiska, joka loikoilee mieluummin lähes luonnontilassa kuin klompsottelee pakkelikerros kasvoillaan korkkareissaan. Ai mikä karkea yleistys?;)

Avonilta tuli muutakin kivaa, mutta testailen kosmetiikkapuolen vielä kunnolla ennen kuin kirjoitan niistä. Saatoin tehdä hyvän kesälöydön, sillä virkistävä kasvosuihke on vaikuttanut hyvältä ainakin tähän asti. Se taitaa päästä pian tänne blogin puolelle esittelyyn.