Uusimpia lehdistö- ja bloggaajatiedotteita selaillessani törmäsin mielenkiintoiseen uutiseen. Minna Hepburnin kauniit Englannissa käsin valmistetut mekot tulevat myyntiin Stockmannille 23. heinäkuuta alkaen, joten jatkossa niitä on huomattavasti helpompi metsästää. Mekkoja on näkynyt jopa UK:n Ellessä, Voguessa ja In Stylessa, joten aikamoisia aarteita olisi tarjolla.:)

Kartoitin vähän, millaisia vaatteita Minnalla on myynnissä ja ihastuinkin vähän Syksy/Talvi10-11 Look Bookista löytämääni Dorothy-mekkoon. Yksinkertainen malli on kaunis ja väri luonnollisesti monikäyttöinen.

dorothy

Minna Hepburnin sähköisen tiedotteen mukana sähköpostiini tipahti alekuponki, jota saa kuulemma tarjota blogin lukijoillekin. Alekuponki on voimassa Kaapelitehtaalla 28. ja 29. elokuuta järjestettävillä Design Marketilla. Siellä on myynnissä Minnan naisten- ja lastenvaatteita kesämallistosta sekä tulevan syksyn mallistosta. Myös mallikappaleita on tarjolla. Vaatteiden hinnat ovat Hinnat 40-200 euroa, mutta alla olevalla kupongilla saa jokaisesta yli 100 euron ostosta huiman 15 euron alennuksen.

Helsinki design market promo FINAL

Jos ette pääse käymään Kaapelitehtaalla, Minnan luomuksia voitte ihailla naisen kotisivuilla. Minna Hepburnin kansainväliset nettisivut saivatkin viime viikolla uuden ilmeen, joten käykäähän tutustumassa niihin!:)