Tätä postausta on pakko alustaa hieman, ettette pyörittele silmiänne ja mieti, kuinka tylsää ihmisellä oikeastaan voi olla. Tunnustan, minulla oli tylsää ja päätin tehdä kiharavertailupostauksen. Tahtoisin nyt tietää, ovatko teistä pienet vai isot kiharat kauniimmat. Oikeastaan voisin sanoa pienemmät vai isommat, koska eivät nämä kiharoiden koot aivan äärilaidoista ole, mutta you´ve got the point. Siinäpä se, nyt vertailemaan!:)

Tämän ensimmäisen kuvan kiharat tehtiin pienellä kihararaudalla. Niitä ei nyt parhaiten maailmassa tuosta näe, mutta hiukset ovat siis selkeästi kiharat. Tämän kihartimen paksuus eli halkaisija on 13-25 mm. Normaaleista kihartimista poiketen kihartimen lämpiävä osa ei ole tasapaksu, vaan kapeneva, kuten noista luvuista voikin jo päätellä.

shakeriin1

Jälkimmäisessä kuvassa käytettiin isompaa kihararautaa. Hiukset ovat jotakin kiharoiden ja suurien laineiden välimaastosta, mutta ihanat kuitenkin. Tämän isomman kihartimen halkaisija on 19-32 mm.

avajaisasu

Tämän vertailun juju on se, että yllä oleviin kiharoihin käyttämäni kihartimeni ovat lähes identtiset. Babylissin pinkkiä kiharrinta saa kahdessa eri koossa ja se oli kerran niin hyvässä tarjouksessa Look Fantasticilla, että tilasin molemmat koot.:)

babylissin kihartimet

Kertokaapa nyt, kummat kiharat miellyttävät enemmän teitä?:) Itse en osaa valita näiden väliltä. Isolla kihartimella saa ihan hetkessä muhkean tukan ja pienellä taas ihanat kiharat. Kai tämä päätös on päivän fiiliksistä kiinni.