Seuraa nolo tunnustus. Minun piti paheviikon kunniaksi lintsata eilen viimeinen ruotsin tunti, mutta en pystynytkään!:D Omatunto, tuo kurja vätys, esti mahtavan suunnitelmani. Kai liian tiukka omatuntokin voidaan laskea paheeksi? Kuitenkin, tällä viikolla tulen kyllä paljastamaan paheitani, mutta tämän ensimmäisen yrityksen kanssa mentiin metsään ja kolisten. Ruotsin tunti oli kuitenkin sen verran hulvaton, ettei kaduta yhtään, että olin tunnollinen. Hyvä vaan.

Tämä asupostaus on siis eilisen asusta, jos se jäi epäselväksi. en viitsinyt pommittaa blogiani eilen postauksilla, joten siirsin tämä julkaisun suosiolla “väljemmille vesille”. Ylleni kaivelin eilen siis kaappini kesävaateosastolta valkoiset shortsit. Niiden kaveriksi nappasin uusimmasta H&M:n tilauksestani merityttötopin. Punaiset huulet syntyivät meikkipöydän uumenista löytyneellä punalla. Eipä siihen sitten paljon muuta tarvittukaan.:)

seilori

toppi – H&M

shortsit – H&M

kengät – H&M

Olipa muuten hassua valita asu, kun siihen ei ollut pakko sisällyttää mekkoa tai hametta. Helmoja tuli melkein ikävä.:) Tykkäsin kuitenkin seilorihenkisestä asustani. Vielä, kun ehtisin poiketa rannalle ja saisi ihoon enemmän väriä, niin valkoisen oikein hehkuisivat iholla. Onneksi tässä on vielä monta kuukautta aikaa ennen syksyä.

Vähän aikaa sitten eBaysta löytämäni valkoiset nahkaballerinatkin saapuivat vihdoinkin. Nämä tulivat vasta tänään, joten en siksi pukenut niitä tuon ylemmän asun kanssa. Muuten olisin kyllä saattanut.:) Näitä kenkiä on käytetty vähän, mutta ne olivat nahkaisiksi kengiksi niin edulliset, että sorruin. (Älkää silti kysykö hintaa, en jaksa selata sitä eBaysta.) Ainut vika, joka ei edes ole kenkien vika, on se, että toinen kenkä on hieman iso. Eli siis allekirjoittaneen toinen jalka on pienempi kuin toinen Tähän väliin siis jälleen hurraa-huutoja pohjallisille!:)

valkoiset nahkaballerinat

Voin muuten ylpeänä ilmoittaa, että remontti on nyt laitettu vireille. Vuokraisäntä kävi tänään tutustumassa rasvatahra- ja kupruseiniini. Olohuoneesta meneekin uusiksi seinät ja lattia, etteisestä pelkästään seinät. Mitään mestariteosta tästä murjusta ei saa, mutta hieman kivemman kyllä ja se on jo jotakin.