Olen kärsinyt viime aikoina lievästä mekkokuumeesta, joten jatkoin asiasta jauhamista vielä hieman viileämmästä näkökulmasta.

Kesämekkoa ulkoiluttamassa

Olen keksinyt kaavan kesämekon muuntamiseksi kevääseen sopivaksi. Aivan ensimmäiseksi täytyy tietysti olla se kesämekko, joka istuu kerrassaan upeasti ja jonka väri sopii kantajansa persoonaan.

Seuraava askel on paksujen sukkahousujen kaivaminen vaatekaapista tai alusvaatelaatikosta. Muista tarkistaa, että sukkahousut ovat ehjät. Nukkaantuneet sukkikset saavat uuden elämän, kun käännät ne ylösalaisin. Yksivärinen tai muuten tylsä mekko saa eloa kuviollisista sukkahousuista.

Lisäksi tämä kombo tarvitsee toimiakseen hyvät kengät. Lämpimänä kevätpäivänä riittävät nilkkurit, mutta viileämpi keli vaatii saappaat tai saapikkaat.

Viimeinen askel on tyylistä riippuen joko tyttömäinen neuletakki tai ärhäkkäämpi rotsi. Neuletakilla voi hioa pahimman angstin rokkimekosta ja rotsi taas tuo terävyyttä hempeään mekkoon. Myös bleiseri on tyylikäs valinta mekon kaveriksi, se on parhaimmillaan ihonmyötäisen mekon kanssa.”