Apua! Tilasin H&M:lta kolme mekkoa sovitukseen ja nyt olen hieman hukassa. Olen sovitellut näitä ja peilaillut itseäni joka kulmasta, mutta en vieläkään tiedä, mitä tekisin. Tai no, on minulla pieni haisu, mutta tarvitsen sille vahvistuksen. Ensimmäinen mekko on minusta kolmikon paras. The Garden Collectionin mekko on kyllä odotettua muhkeampi, mutta se on minusta vain hyvä asia. Mekko on kuvassa silittämättä, mikä tietysti vähentää mekon viehätystä.
mekkoehdokas2

Toinen mekko on väriltään ihana, mutta malli epäilyttää. Lisäksi mekon kangas on hyvin läpinäkyvää ja mekko liimautuu paljaaseen ihoon hieman liian tehokkaasti. Nämä seikat saivat minut miettimään mekon palauttamista. Malliasia saattaisi tosin ratketa istuvammalla/pienemmällä koolla.

mekkoehdokas1

Tämä sumea kuva koittaa esittää minua maksimekossa!:D Kangas on ihanan pehmeää ja malli kiva, mutta tuleeko tällaiselle mekolle käyttöä? En oikein osaa sanoa, näyttääkö tämä tarpeeksi arkiselta ylläni. en halua näyttää kesäkaduilla siltä, että olen matkaamassa juhliin.

mekkoehdokas3

Nämä kuvat todistavat muuten sen, miten liskokorkkarini sopivat nudeutensa ansiosta asuun kuin asuun, sillä ne eivät juurikaan kiinnitä huomiota. Ja ennen kuin kukaan “fiksu” ehtii kommentoida jalkojani, jotka näyttävät siltä, ettei niissä kierrä veri, pakko sanoa, että se johtuu tuosta varjosta. Aivan kuin “kalpeuteni” johtuu suorasta salamasta.

T. eräs, joka ei ole oikeasti lainkaan kalpea ja jolla kiertää kyllä veri jaloissa (uskokaa pois, tiedän paremmin kuin te).;)