Kirjoittelin vähän aikaa sitten siitä, miten voisin tänä kesänä koittaa säärien sijaan paljastella nilkkojani. Koska niitäkin ihmisiä on, jotka suosivat kesäsäärien korostamista, en voi jättää aiheen käsittelyä tähän. Olen itsekin jollakin tavalla kiinnostunut sääriä korostavista vaatteista ja asukokonaisuuksista. Niissä kuitenkin esitellään yleensä sekä sääret että nilkat eli lyödään tavallaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Sain idean tähän postaukseen, kun tilaamani trenssi saapui postissa viime viikolla.

prinsessatrenssi4

Mekon päälle puettu trenssi jättää sääret paljaiksi, jolloin katse kiinnittyy alas lähes automaattisesti. Efektiä voi vielä tehostaa nudeilla kengillä, jolloin kengät eivät vie huomiota sääriltä. Samallahan tässä tulee esiteltyä nilkat, mutta ne eivät ole niin suuressa osassa kuin esimerkiksi käärittyjen lahkeiden kanssa.:)

prinsessatrenssi3

Oman trenssini ostin eBaysta. Se on edestä tavallinen beige trenssi, mutta takana oleva laahus (tai mikä nyt onkaan) ja rusettivyö tekevät trenssistä tarpeeksi erilaisen minulle. Kaikki prinsessayksityiskohdat keihtovat minua, myönnetään.;) Beigen trenssin kanssa sopivat monen väriset kengät, mutta keskityn tässä postauksessa tosiaan sääriin, joten valitsin “sovituskengiksi” Aldon nahkakorkkarit.

prinsessatrenssi2

Silitin takin kuvia varten vain nopeasti, joten ihan priimakunnossa se ei vielä ole. Noiden laskosten kanssa vaan meinaa palaa hermo, haluan sen himputin höyryveturisilitykoneen Ostosruudusta!:D

prinsessatrenssi1

No mutta, nyt voisitte kertoa, millaisella asukokonaisuudella te tuotte säärenne esiin vai tuotteko ollenkaan?:) Itse en juurikaan kiinnitä yleensä huomiota jalkoihini tai niiden esittelyyn, mutta nyt viime aikoina aiheeseen suhtautuminen on muuttunut. Luultavasti siksi, että kohta on kesä ja vaatteet vähenevät entisestään. Onneksi säärikammoisille on ihania maksimekkoja tarjolla.