Äh, eipä taas mene nappiin. Posti tai joku/jokin on hukannut jo ennen huhtikuun puoltaväliä tilaamani iPodin ja taistelin aamun Apple Storen asiakaspalvelussa siitä, että mitäs nyt sitten tehdään. Paloi niin käämi koko storeen, että pyysin rahat takaisin ja käyn varmaankin ostamassa ihan kaupasta sen soittimen. Se kiva kaiverrus jäi nyt, mutta eipä voi mitään eikä punaista väriäkään taideta myydä “maissa”. En todellakaan ala odotella soitinta uudelleen, joten täytyy tyytyä b-suunnitelmaan.:/

glamdiggersit2

Kiukku nurkkaan ja kivoihin asioihin. Ihastun välillä outoihin vaatteisiin ja nytkin on käynyt niin. Tällä kertaa sydämeni veivät tummanvihreät glamdiggersit (totally not tylsät clamdiggerssit), joista en aio luopua ikinä. Housujen pituus ei ole mitenkään trendikäs, kangas ei ole mielenkiintoista ja mallikin on ysärituttu lantiomalli. En tiedä, missä pöllyissä olen nämä tilannut sovetettaviksi, mutta onneksi tilasin.:) Juuri tällaiset rennot housut tarvitsin mustien kesähousujeni tilalle. Ne kun piti heittää valitettavasti pois kulumisen ja nukkaantumisen vuoksi. Mutta rehellisyyden nimissä, olihan niillä jo naurettavan paljon käyttövuosia takanakin.


glamdiggersit1

housut – H&M

toppi  – H&M

kengät – Aldo

takki – Vero Moda

Meikki oli ja on tänään aika simppeli arkimeikki. Tein siitä kuitenkin hieman kesäisemmän ja hohtavamman aurinkopuuterilla, nudehuulikiillolla ja kultaisella metallihohtovoiteella kulmaluulla. Tämä on eräs suosikkimeikeistäni, tosin liian vaalea asukuvissa näkyväksi. Tykkään kullanhohtoisesta meikistä ihollani todella paljon.:) Varsinkin kesällä, kun rusketun kunnolla, se näyttää tosi kivalta. Kuvia ette saa meikistä ennen kuin uudet Tweezermanini saapuvat, krhm. Pakko vähän hehkuttaa, että uudet pinsettini tulevat olemaan söpöt eivätkä tylsät ja valkoiset.

Illemmalla olisi edessä matka kotiin. Vanhempani ajavat tästä Jyväskylän läpi, kun palaavat tämän kevään toiselta missaamaltani lomamatkalta. Pummin ovelasti kyydin kotiin ja isiltä huoltoapua hetkeksi. Kämpille palailen varmaankin sunnuntaina, kun äitienpäivää on juhlistettu hetki.:)