kesänilkatTällä kertaa uusimman lehtijuttuni takana on oma lehmä ojassa. Philips lähetti minulle vähän aikaa sitten kokeiltavaksi Satin Perfect -epilaattorin ja haastoi minut samalla muutaman muun bloggaajan tavoin osallistumaan Kesäsääret-aiheisen kirjoitustrilogian naputteluun. Epilaattorin lisäksi haasteeseen vastaavilla bloggaajilla on mahdollisuus voittaa itselleen hemmottelulahjakortti, joten miksipä en lähtisi mukaan. Ensimmäiseksi kirjoitin aiheesta Keskisuomalaiseen, sillä täällä lämpimässä Jyväskylässä kesäsääret ovat jo vilkkuneet kaduilla muutamana päivänä.:) Juttusarjan kaksi muuta juttua ilmestyvät blogiini pienen ajan sisään.

Kesänilkat haastavat kesäsääret

Kesän lähestyessä kaduilla voi bongailla paljaita sääriä. Talven jälkeen hoidetut kesäsääret hehkuvat kilpaa auringon kanssa ja kiinnittävät vastaantulijoiden katseet.

Kaikille meille ei ole luotu rotusääriä, mutta lähes jokaisella ihmisellä nilkat ovat kuitenkin kapeat ja sirot. Ainakin muuhun ruumiiseen verrattuna. Entäpä, jos tänä vuonna kesäsäärien sijaan paljastaisimmekin nilkkamme. Itse testasin tätä käytännössä ja puin ylleni uudet boyfriend-malliset farkkuni. Käärin niiden puntit noin puoleen sääreen ja puin äijämäisten farkkujen kaveriksi naiselliset korkkarit. Kokonaisuus toimi ja fiilis oli vähemmän paljastava kuin kesäsääriä esitellessä.

Katseen kiinnittäminen aivan uuteen ruumiinosaan on hyvin virkistävää vaihtelua jokavuotisiin perinteisiin. Lisäksi uskon, että tälle trendille syttyvät useammat ihmiset, sillä nilkkojen vilauttelu ei vaadi juurikaan mitään urotekoja. Tässä sen taas näkee, kuinka yksinkertaiset asiat toimivat parhaiten.”