Kemistien ensimmäisenä vappupäivänä eli torstaina jaksoin vielä pukeutua normaaleihin vaatteisiin haalareiden sijaan, joten napsaisin silloin nopeasti pienet asukuvat tänne. Aluksi koitin kuvata myös ripseni ja meikkini, mutta eipä siitä yllättäen tullut mitään.:) Tai no, ehkä tuosta kuvasta voi huomata metsänvihreät alarajaukset ja harjaamatta jääneet ripsipidennykset. Ethän Moksu jatkossa räiski suoralla salamalla päin naamaa? Kyllä räiskin, kun en muutakaan osaa.

vappumeikki

Otsatukan piilotin tuttuun tapaan rullaamalla ja hiukset laitoin sivujakaukselle. Kohta olisi aika tilata se parturi, tahdon jotakin uutta säpinää päähäni ja pian! Muutama kiva ajatus olisi jo, nyt pitäisi enää päättää, mitä niistä toteuttaisi.

vappuasu2

Juoksentelin torstaina kaupasta toiseen, joten tarvitsin jalkoihini mukavat kengät. Ruskeat tekonahkasaappaat on ostettu pari vuotta sitten ja ne ovat merkkiä “ei mikään”. Kokeiluun pääsi myös uusi Nellystä tilattu toppi, jonka niskalappu tosin väittää sitä urheiluvaatteeksi tai ainakin siellä lukee Mango sportwear.;) Topin malli ja yksityiskohdat miellyttävät minua kovasti, mutta harmikseni vaate ei ollut kovin kestävä. Olkapäältä irtosi heti alkuun pari ketjua ja topin alareunasta repesi kunnon kaistale, vaikka vietin lähes koko illan paikallani istuen. Huhhuh, mitä laaduttomuutta!

vappuasu1

housut – Seppälä

toppi – Mango

kengät – Blanco

Nyt jatkuu vapusta selviäminen ja lepäily. Ajattelin palata (ja siis palaankin) tänään normaaliin liikunta- ja syömisrutiiniin tämän karmean mässy- ja lusmuilukauden jälkeen. Terveistä elintavoista saa kuitenkin energiaa ja hyvää mieltä helpolla.:) Mukavaa sunnuntaita kaikille!