Tämä paikka on niin kuollut. Yksi kaveri treenaa kaikki päivät, toinen parantelee perhettään viruksesta. Mitäkö minä sitten teen? Niin, no enpä oikeastaan mitään. Paitsi ehkä luen. Olen viimeisen parin viikon sisään lukenut monta lehteä ja kirjaa. En edes muista koska minulla olisi viimeksi ollut aikaa tällaiseen! Silti pelkkä löhöily alkaa tympiä, pitäisi saada jotakin toimintaa. Onneksi pääsen keskiviikkona moikkaamaan ihania blogityttöjä Helsinkiin edes hetkeksi.:) Sen voimalla jaksaa taas hetken pidempään.

blaah3

Mietiskelin eilen, kuinka outoja juttuja olen itsessäni havainnut lähiaikoina. Ette takuulla usko tätä, mutta minusta on tullut suklaanirso. Ennen rakastin suklaata sen kaikissa muodoissa, mutta nykyään suostun syömään suklaata vain paloina. Suklaamousse on pahaa, kaakao tylsää ja mokkapalat suorastaan ällöttävät minua. Suklaa menee alas enää sellaisenaan tai äärimmäisessä hädässä pieninä paloina kekseissä. Muuten se ei kiinnosta. Moniko naispuolinen ihminen voi sanoa samaa!:O Pitäisikö tässä huolestua?


blaah2

Asujuttuja ei oikein nyt ole ja tämän päivän korvisvalintakin on aika tylsä. Hopeanväriset sydämet mätsäävät kaulakoruuni, mutta eipä niissä oikein ole mitään erikoista. Setin huusin itselleni eBaysta. Korvalehteni alkavat tuntua jo vähän kärsineiltä painavien korvakorujen ansiosta, onneksi on enää pari päivää teemaviikkoa jäljellä. Vaikka isot korvikset näyttävät kivoilta, ei niitä kovin montaa päivää putkeen pysty pitämään paitsi, jos kyse on kevyistä muovikorviksista. Ne taas eivät ole minun juttuni.:)

blaah1

Päivän asu on aika harmaa. Alan jo vähän kyllästyä näihin farkkuihin, mutta kun ei tullut otettua muitakaan mukaan. Ehkä tässä vielä pari päivää jaksaa näitä.:) Ja kokonaista asukuvaahan ei tule, sillä naama ei jaksa edustaa tänään ja hiukset vielä vähemmän. Ajattelin palata kotiin tiistaina, keskiviikkona kun pitää olla taas menossa täysillä. Tai no pitää ja pitää, aion nauttia jokaisesta hetkestä.

Olen naureskellut koko aamun kissakilpailukuvillenne. Arvatkaa vaan, nousiko kamala kisukuume?:) Ihania karvapörriäisiä, ei voi muuta todeta. Kyllä se tilannekomiikka vaan on komiikkaa parhaimmillaan.