H&M:n uusin tilaukseni kuvastaa aika täydellisesti sitä, millaiseksi kovaa vauhtia lähestyvän kevään pukeutumiseni suhteen kuvittelen. Olen sisäistänyt eräästä pukeutumisoppaasta löytämäni shoppailusäännön aika hyvin viime aikoina ja ostelen nyt siis vain juttuja, jotka sopivat yhteen vähintään kolmen jo omistamani vaatteen tai asusteen kanssa. Aika kätevää loppupeleissä, kun ei tarvitse aina ostaa koko asukokonaisuutta kerralla, vaikka on sekin välillä ihan kivaa.:) Esittelen tilaamani vaatteet ja asusteet vielä paremmin päivän asuissa, nyt keskityn vain väreihin ja materiaaleihin.

vaatekasa

Kevät- ja kesävaatteiden himoituimpien listaltani on helppo huomata viisi selkeää trendiä. Tilaukseni sisälsi vaaleiksi kulutetut boyfriend-farkut, valkoiset shortsit, vaaleansinisen topin, valkoisen paitamekon, vaalean farkkuliivin, valkoisen lörttöpaidan sekä beigen neuletakin. Lisäksi tilasin pari valkoista nahkaranneketta. Tästä tilauksesta ilmenee hyvin, että kevään tyylistäni löytyy ainakin seuraavat elementit:

  1. läpikuultavat materiaalit
  2. vaalea ja kulutettu denim
  3. vaaleansininen väri
  4. nuden ja beigen sävyt
  5. nahka

Kuvassa olevan kasan lisäksi tilaukseni sisälsi aivan ihanan mekon, mutta se painii nin eri (väri)sarjassa tämän postauksen vaatteiden kanssa, että esittelen sen myöhemmin erikseen. Sain juuri silitettyä mekon tuhannet röyhelökerrokset, kun huomasin sen saumassa pienen reiän. Olisin tietysti voinut vaihtaa mekon ehjään, mutta koska en halua odotella ehjän mekon toimitusta ja joutuisin silittämään sen, päätin korjata mekon itse. Katotaan, koska olen niin ahkeralla tuulella, että saan hoidettua sen esittelykuntoon.:)